Moderátoři: smith
Zaregistrován
15. 5. 2009
Kucera: já si Vás kolego velice vážím, ale v tomto se neshodneme. Na tu knihu se vztahují autorská práva, dá se sehnat bez problémů a jen to, že se někomu zdá cena příliš vysoká, není důvod zde, byť ve výsecích, takto zveřejňovat. Dokonce si myslím, že jako precendens by to měl moderátor smazat.
Zaregistrován
6. 7. 2009
OK omlouvám se.
Zaregistrován
14. 12. 2012
Možná vám to pomůže, zde je velice pěkný článek nejen k Otakarovu mincování v mincovně Völkermarkt online🙂
Zaregistrován
30. 9. 2015
Děkuji mnohokrát alespoň za online článek. Jinak děkuji i panu Kučerovi za snahu, ale bohužel po zásahu moderátora není možné foto zobrazit.
Nezbývá mi nic jiného, než jet mimo kraj do nějaké knihovny, co vlastní tuto knihu, škoda.😞
Zaregistrován
15. 5. 2009
Když sem dáš fotky mincí, které potřebuješ určit, najde se zde dost lidí, včetně mě, kteří to rádi udělají.
Zaregistrován
8. 12. 2011
Ponukam na predaj tuto knihu..cena je 75,- euro + postovne.....
Obrázky:
Zaregistrován
8. 12. 2011
Po dlhych 6 rokoch cakania konecne vyjde nikedy na prelome aprila/maja dlho ocakavany novy katalog arpadovskych minci. Blizsie informacie vam budem vediet dat v najblizsich tyzdnoch...svoj pripadny zaujem mi mozete avizovat na adrese: ordet.numizmatikagal@gmail.com
Zaregistrován
8. 12. 2011
Napisal som zlu adresu..ta spravna je: order.numizmatikagal@gmail.com
Zaregistrován
15. 8. 2014
Dostala se mi teď do ruky velmi zajímavá kniha a proto na ni upozorňuji zájemce o raný středověk.
Autor: Petr Charvát
Název: Dálkový obchod v raně středověké Evropě (7.-10. století).
Vydavatel: Filozofická fakulty Masarykovy univerzity, Brno 1998.
ISBN: 80-210-1985-9.
Odborná publikace týkající se přímo naší země. I když ji napsal vědec je napsána velmi čtivě poutavě. Jediné její mínus je, že má pouhých 110 stran.
Adalbert
Zaregistrován
8. 12. 2011
]K tej knihe o stredovekych..ceskych, madarskych a polskych minci Vam pridavam aj nejake fotky....je to velmi zaujimava publikacia....
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.