Moderátoři: smith
turtle : to s těmi knihami a zloději mě připomíná zážitek s pojišťovací agentkou, když ke mně přišla domů na pojištění domácnosti a seděla na gauči mezi knihovními regály od podlahy po strop zprava i zleva, moje chlouba. A až sepsala všechny elektrospotřebiče, tak sbalila lejstra a povídá : ještě tu máte něco hodnotného, asi ne, že ....😁
Pred rokom som posielal jeden katalog do Svedska, ktory takisto niekdo na poste (svedskej) ukradol a za 2 dni sa objavil na tej istej aukcii (tradera.se), kde som ho predal aj ja (podla fotky presne tie iste skrabance na obale - jednoznacne ta moja kniha). Samozrejme, nikdo nemal zaujem to riesit, nastastie kupujuci sa s tym zmieril, kedze dokazy boli evidentne, ze to nebola moja chyba.
CORPUS NUMMORUM
...cross-referenced auction archives coming very soon...
Sledujte progres na Facebooku
Iste, bol by som rad keby sa to vysetrilo, lebo podla toho co predaval ten predajca to vyzeralo na to, ze uplne nahodne kradne z balikov co pride. Z tej aukcie mi odpovedali, ze oni to riesit nebudu...
CORPUS NUMMORUM
...cross-referenced auction archives coming very soon...
Sledujte progres na Facebooku
Z ceskych Nechanicky (vsechny mincovny), Halacka (pouze ceske a slezske mincovny), ze zahranicnich L.Herinek (vsechny mincovny - casto citovan u minci ze zahranicnich aukci)
Nechanický pro počáteční otientaci postačí, Novotný je zbytečné vyhazování peněz...
ceny pro základní hrubou orientaci najdeš u mnohých věcí třeba zde v ukončených aukcích:
www.numismatika.cz
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
V Nechanickom je málo fotografií ale ako prehľad je dobrý a Novotného nepotrebuješ stačí pozrieť sem
http://www.lovecpokladu.cz/katalog-minci. V celku dobrý je Lejos Huszár Munzkatalog ungarn von 1000 bis heute. V tomto katalógu sú Uhorské mincovne. Na ostatné mincovne je Herínek .Čo sa týka cien tie v žiadnom katalógu nie sú reálne, treba sledovať trh.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.