Moderátoři: smith
Zaregistrován
23. 4. 2008
Byla v nějakém katalogu? Nebo nevíš v čem?
Zaregistrován
6. 11. 2008
Složenka pro 2013 již byla poslána v roce 2012, listy jdou hromadně tuším z Prahy skrze PNS, takže problémy jsou tedy jistě lokálně...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
17. 8. 2010
Kdyz uz jsme u tech NL tak nyni existuje i moznost je zakoupit pres web NM (par poslednich cisel...). Relevantni spise pro zajemce mimo rady CNS - clenove CNS je budou i nadale dostavat (resp. nedostavat jako oliver:)) v ramci clenstvi.
Zaregistrován
15. 7. 2007
no nic, budu zase volat na ustredi... jen me ale stve, ze je to porad dokola. loni to bylo totez. pan je sice ochotnej a milej, ale co naplat, kdyz problemy trvaj?
za rok 2012 zaplaceno mam, tudiz mam pravo i na NL z roku 2012. za rok 2013 zaplaceno nemam, protoze jsem nedostal zadnou slozenku a ja chci mit ten utrzek, protoze clenska prukazka neni, takze pokud vim, bere se to jako doklad o clenstvi...
jsem z toho uz hodne mrzutej. navic mi jeste misto casopisu Numismaticky casopis c. 5-6/2012 poslali znovu Numismaticky casopis c. 3-4/2012, tudiz 5-6 nemam a 3-4 mam 2x nebo mozna i 3x (uz ani nevim) a k tomu znova jeste Numismaticke zpravy CNS 4/2011, ktery uz mam taky nevim kolikrat. hlavne, ze sem dostal vlezenku na veletrh sberatel ci co, kam stejne nejezdim😞 tu bych vazne ozelel...
njn, ja vim, ze casaky maj v NM, ale kdyz si platim clensky prispevky (pokud mi poslou slozenku), tak si je prece nebudu jeste kupovat, tak prachatej nejsem, any mi to mohlo bejt ukradeny.
si tam ze me snad delaj p****, nebavi me to, nebavi...
Zaregistrován
7. 10. 2006
mám dojem, že Num. čas. 5-6 mi přišel spolu s těmi NL 1-3, takže pokud jsi nedostal jedno, nemůžeš mít ani druhé ...
Zaregistrován
6. 11. 2008
Oliver: Numismatický časopis č. 5-6/2012 Ti mohu poslat (mám 2x), členský příspěvek 600Kč na rok 2013 můžeš zaplatit jakoukoliv složenkou typu A, kam vyplníš kontaktní údaje jako byly na loňské složence.
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
15. 7. 2007
dekuju, zatim neposilej jen kvuli tomu, ale kdyz neco bude a odlozis mi ho bokem (pokud ho jeste nebudu mit) tak budu moc rad. pripomnel bych se.
s tou slozenkou mas pravdu. nenapadlo me to - podvedomne asi kvuli nechuti spocivajici v jejim vyplneni (a to sme se to kdysi ucili i na zakladce a umel jsem to dobre - ale uz tehda jsem vedel/doufal, ze ourada ze me nebude)😃
presto dneska zjistim, co se deje. doufam. dam vedet.
Zaregistrován
23. 4. 2008
Neplatilo se loni jen 500Kč? Že Dráček píše o 6. stovkách na letošní rok...
Zaregistrován
23. 12. 2009
No asi to zvedli, jelikoz me taky prisla slozenka na 600kc.
Přebytky antických mincí http://imince.net/?cat=2
Katalog účelových známek http://imince.net/katalog-ucelovych-znamek/
Zaregistrován
7. 10. 2006
jo teď je šest stováků
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.