Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
9. 3. 2010
Poprosil by som zodpovedných (admin, moderátori) o zváženie zmien pravidiel, čo sa týka vkladania obrázkov do príspevkov z externého zdroja. Často sa stáva, že členovia fóra vložia obrázok na nejaké externé úložisko a do svojho príspevku vložia len odkaz (link) na tento obrázok. Tieto úložiská po čase kvôli uvoľnenie priestoru tieto obrázky vymažú a odkaz (link) sa stáva nefunkčným. Tým pádom samozrejme aj diskusia na fóre, keď sa k nej niekto vráti po určitom čase je "bezhodnotná".
Niekedy sa dokonca nejedná u verejné úložiská, ale o "súkromný" priestor z ktorého obrázok člen fóra ÚMYSELNE vymaže, keď dostane odpoveď ...
Príklad z dnešného dňa (príspevok #5). Podobné príklady sa tu objavujú v poslednom čase denne.
Navrhujem zvážiť aby bolo ZAKÁZANÉ vkladať do príspevkov odkazy (linky) na obrázky uložené na týchto externých úložiskách.
Zaregistrován
16. 11. 2014
Trochu mi to přelož do češtiny.................... ext zdroj, ůložisko ext , link ........atd
Zaregistrován
9. 3. 2010
externý zdroj = externí zdroj
úložisko = úložiště
link = link
https://translate.google.sk/?hl=sk&tab=wT#sk/cs/externý zdroj úložisko link
bobinek - ďakujem za záujem. Ale nechaj tak. Netráp sa tým.
Zaregistrován
16. 11. 2014
Dííííííííík..............no nemyslel sem překlad z slovenčiny do češtiny, a fotky na toto forum dávám přímo z fotáku !!!
Zaregistrován
9. 3. 2010
Tak to sa mi ľúbi, že fotky, ako píšeš dávaš sem na fórum. O to ide. Je dobre že ich nedávaš niekde na nejaké úložisko a že sem nepridáš len link na ne 😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.