Zaregistrován
16. 2. 2008
Nedavno zde psal Hilaris:
Toto sdělení se týká všech, kteří chtějí ocenit knihy: Najděte si stránku Můj antikvariát, tam si knihu zadejte, většinou tam najdete nabídku za kolik je možno ji v poměrně slušném stavu sehnat. Na prodej si dejte tak 1/5 až 1/10 z této ceny. Vždy ale platí - cena je dána poptávkou.
Zaregistrován
28. 12. 2011
Zdravím,chcel by som sa spýtať na vzácnosť , poprípade ceny. Knihu Exercitia , sú to kresťanské meditácie , Codrus neviem dohľadať,za pomoc ďakujem.
Obrázky:
Zaregistrován
20. 7. 2010
Tak na takové knihy "muj-antikvariat.cz" rozhodně nestačí...
Ta první je zajímavější - soubor duchovních cvičení Ignáce z Loyoly, zakladatele Jezuitů, vydáno tehdejší pražskou Karlovo-Ferdinandovou Univerzitou v r. 1680. Pokud je to ve slušném stavu, bude cena víc než slušná...
Zaregistrován
28. 12. 2011
Wjem,mne sa zdá , že je to koža a boky akoby pozlátené. Čo sa stavu týka zdá sa OK.
Zaregistrován
20. 7. 2010
Ano, to sedí. A měly by tam být i velmi pěkné celostránkové ilustrace.
Cenu těžko odhadnout, protože chybí srovnání. Já osobně bych to v případě prodeje dal do nějaké významnější knižní aukce (např. Dorotheum), anebo přímo nabídnul Univerzitě Karlově nebo pražským Jezuitům (jesuit.cz)
Ovšem, já osobně bych takovou knihu neprodával...
Zaregistrován
28. 12. 2011
Wjem , tie ilustrácie sú skutočne pekné,dávam niečo na ukážku. Dávam scan aj z vnútra obalu a neviem čo si mám myslieť,niekto sa snažil to opraviť,alebo je to tak ?
Obrázky:
Zaregistrován
25. 7. 2006
Johann Friedrich von Cronegk: Codrus - srovnejte zde:
https://www.zvab.com/servlet/SearchResults?an=Johann Friedrich von Cronegk&cm_sp=SearchF-_-NullResults-_-Results
numismat@seznam.cz
Zaregistrován
16. 5. 2018
Zajímá mě cena,případě.možnost prodeje knihy - Jan Neruda,Zpěvy páteční, kožená vazba, ruční papír, vydaná Arthurem Novákem v Praze počátkem roku 1922 s kresbami a v úpravě V.H. Brunnera v 600 číslovaných výtiscích pod č.145. Děkuji
Zaregistrován
25. 7. 2006
Spisovatel: viz prispevek c.1 v tomto vlakne.
http://muj-antikvariat.cz/hledani?q=Jan Neruda Zpěvy páteční 1922&search_sub=Hledat
numismat@seznam.cz
Zaregistrován
12. 6. 2012
No vida "Vo tem trósilovým praseti a hiný věce, příběhe a sne z péra Ferdiša Fókala" cca za 100 Kč.😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.