Zaregistrován
23. 4. 2022
Dobrý den všem,
neví někdo co je toto za knihy? Děkuji
Obrázky:
Zaregistrován
4. 7. 2010
Však to tam je napsaný...knihy o první válce..
V antiku kolem 60 Euro za obě. (vyvolávačka, tak možní trochu víc)
Vydání r. 1916
Zaregistrován
23. 4. 2022
Děkuji Paule, bez Vás bych si to sama nepřečetla. Měla jsem samozřejmě na mysli, zda o těch knihách někdo neví něco více než jen to že jsou o válce...ale děkuji.
Zaregistrován
4. 7. 2010
No, co vlastně říct víc o knihách, kde je jasný téma?
Německé nakladatelství Bong & Co. 1916 Berlín
Zaregistrován
2. 5. 2013
Vojna 1914/15 slovom a obrazom. Nemecké vydanie kníh o I. sv. vojne v období rokov 1914/15. V tomto období boli nemecké vojská na tom ešte dobre a na podporu vojnového snaženia sa vydávali rôzne upomienkové predmety, odznaky a samozrejme nemohla chýbať vlastenecká propaganda v knihách. Takéto predmety sme tu nedávno riešili v inom vlákne. Podobné knihy z obdobia 1914-1916 vlastním i ja. Len sú v maďarčine. Aj dnes sa ich na trhu objavuje pomerne dosť. Nie sú to žiadne unikáty.
Zaregistrován
4. 7. 2010
Tony ale publikace jsou to pěkný.
Zaregistrován
2. 5. 2013
Paul napsal/a:
Tony ale publikace jsou to pěkný.
Ale ja s tým súhlasím. Len to oslovuje užšiu skupinu čitateľov. Občas si vyberiem z poličky moje exempláre a listujem v nich. Keďže môj nebohý dedo bojoval v rokoch 1917-1918 v radoch RU armády, tak si jeho spomienky stotožňujem s frontovými obrázkami v knihe. Môžem niekedy preskenovať zopár zaujímavých záberov a uviesť nejaké perličky do Tvojho vlákna o rakúsko-uhorskej armáde. Dokonca sú tam uverejnené aj zábery z vtedajšej ponorky.
Zaregistrován
4. 7. 2010
Určitě dej, mrknu. Já zase dostal darem nedávno západoněmecký publikace waffen arsenal, taky tím rád listuju. Zajímavý fotky. Něco jinýho než fotky z monitoru.
Zaregistrován
23. 4. 2022
Moc moc děkuji TONY-KK :-*
Zaregistrován
4. 10. 2020
Hezký den přeji, dostala se mi do rukou tato Kytice od K. J. Erbena. V knihách se bohužel vůbec nevyznám a tak bych prosil o radu. Na rubní straně knihy se mi podařilo rozluštit nakladatele Jos. R. Vilímek z Prahy. Na předsádce je věnování z roku 1914. Na internetu se mi podařilo dohledat vydání od J. R. Vilímka z roku 1901... mohlo by to být ono? Také by mě zajímalo, jakou by v tomto stavu mohlo mít cenu.😉
Děkuji všem za rady😉
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.