Zaregistrován
14. 5. 2019
Dobrý deň. Prosím o bližšie informácie o tejto knihe. Má 1292strán, rok 1758. Cena? Ďakujem vopred.
Obrázky:
Zaregistrován
24. 5. 2019
Dobrý den, chtěl bych ze optat na cenu knihy. Již jsem nějaké knihy od tohodle vydavatele našel na netu k prodeji v antikvariátu ale ne totožnou a taky nikde nebyli razítka a číslování. Předpokládám že číslo 5 by mohl být 5tý výtisk. A co se týče podpisu ? Nechci hádat🙂 Ale Neruda to asi nebude🙂 Kniha by mela být z roku 1881.
Obrázky:
Zaregistrován
16. 2. 2008
Ten podpis je Mayerhofer
Zaregistrován
24. 5. 2019
Díky za info🙂 Takže tento pán ( vtipné jsem taky z UH.Harište) : František Mayerhöffer
- 28.8.1851 Slavkov u Brna (okr. Brno-venkov) – † 8.8.1910 Vídeň (Rakousko)
okresní cestmistr
národnostčeská
příslušnostRakouské císařství, Rakousko-Uhersko
místo pobytuUherské Hradiště čp. 157
profese a postaveníokresní cestmistr
organizaceúčetní Kontribučenské záložny v Uherském Hradišti
člen městského výboru v letech 1905-1906
Zaregistrován
24. 5. 2019
Takže mám počítat s desetitisícema?? Nebo to mám nechat pravnoučatum??
Zaregistrován
24. 5. 2019
Tady to Teda žije. Tolik příspěvků a skoro žádný komentář. Pořadí aspoň někdo podobný web, kde dá dopídit nějakého konce???????
Zaregistrován
16. 2. 2008
A co se třeba trošku snažit sám?
https://muj-antikvariat.cz/hledani?q=Majitel hutí&search_sub=Hledat
Zaregistrován
24. 5. 2019
Hledat umím. Už nevím kde jsem našel ten letopočet. Neuložil jsem si odkaz. Našel jsem knihy od tohohle vydavatele kolem tohohle roku i za 4K. Teď jsem vygooglil následující odkaz. Ale pořád tu máme navíc to číslování a podpis. Takže s vaším odkazem nesouhlasím. https://www.absi.cz/absi/eshop/129-1-Ilustratori/337-2-Venceslav-Cerny/5/9704-MAJITEL-HUTI
Zaregistrován
13. 8. 2016
A brání vám tu někdo, abyste knihu prodával za tisíce?
Zaregistrován
25. 7. 2006
Tak antikvariat chce 350 - tak se zkuste poptat po antivariatech, kolik by dali. Podle me tu knihu nebudou chtit vubec.
Podpis majitele cenu nezvysuje, cislo 5. bude asi poradi v knihovne - takze vime, ze pan Mayerhofer mel aspon 5 knih, to je vse.
Vase uvaha "Předpokládám že číslo 5 by mohl být 5tý výtisk." je samozrejme nesmysl.
"knihy od tohohle vydavatele kolem tohohle roku i za 4K" - treba verneovky ano, cenu ovsem dela autor.
Kdybyste mel medenou a zlatou minci z roku 1881 - obe jsou stejne stare, vydal je stejny panovnik, ale cena te medene je miziva.
numismat@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.