Zaregistrován
24. 5. 2019
Za prvé nikdy se neptejte někoho komu chcete prodat knihu kolik stojí. Každý vás chcete jen odrbat. Levně koupit draze prodat 😉 😉😉. Za druhé proč se tady chodí lidi ptát? Protože čekají že jim tu někdo pořadí. Pokud todobře chápu je účel tohohle fóra. Ještě tu musí být nějaký nadšenec který odepíše. Já měl za to že kniha byla značená a podepsána v knihkupectví které knihu vydalo. Teď už vím že je tomu jinak. Děkuji za váš čas. Snad vám tu někdo nafotí nějaký skvost.
Zaregistrován
28. 3. 2019
Několik opravdu skvostů tu již bylo............................ten váš bohužel ne
Zaregistrován
20. 12. 2012
Dobrý večer, prosím pomůže mi někdo ocenit hodnotu knih z pozůstalosti a u té armenské o jakou knihu se jedná?Ráda bych je prodala. Děkuji předem
Obrázky:
Zaregistrován
20. 12. 2012
samozřejmě k jsem knihy zasilala do antikvariátu v několika jsem i byla ale vždy má poslali ze se mám obrátit tam ci onam. Nikdo mi nedokázal říct nic konkrétního.děkuji
Zaregistrován
27. 12. 2010
A které antikvariáty to byly?
Arménštinu, málokdo tady ovládá. V tomto případě by bude možná lepší obrátit na velvyslanectví nebo univerzitu.
Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.
Zaregistrován
25. 7. 2006
Pokud to antikvariaty nezaujalo, tak to asi bude tezko prodejne.
V te armenske je titul napsany azbukou: Petrosjan: Bibliografie armenske sovetske umelecke literatury, Jerevan 1949 - to nevypada moc nadejne.
numismat@seznam.cz
Zaregistrován
19. 8. 2019
Dobrý den. Mám doma tyto dva výtisky od nakladatelství eulis. Obě v omezeném výtisku 30 ks. Můžete prosím poradit a ocenit? Děkuji .... tel 702892493
Obrázky:
Zaregistrován
28. 12. 2011
Pomôže ,niekto s cenou? Ďakujem
Obrázky:
Zaregistrován
19. 11. 2019
Skusim to i ja zde melo by se pry co jsem dohledal ja jednat o vzacnou knihu téměř nesehnatelnou. Dotaz zni zda je to tak jaka by mohla byt jeji cena a zda tahke kniha podle me by mohla byt i dovela žadanou.
Obrázky:
Zaregistrován
7. 4. 2017
Dobrý den, z pozůstalosti mám 4 knihy - německé překlady Shakespearových prací. Rád bych zjistil, zda mají tyto knihy nějakou hodnotu.
Děkuji
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.