Zaregistrován
10. 12. 2018
Ještě tady jedna kniha. U te si také nevím rady.
Obrázky:
Zaregistrován
10. 12. 2018
Ještě jedna fotka k předchozí knize.
Obrázky:
Zaregistrován
2. 3. 2014
Vážený pane,
zaujal mě Váš příspěvek, jelikož k tomuto tématu mám blízko. Co se týče knihy, jedná se asi o nejslavnější Khunrathovo dílo. Nedávno vyšlo v kompletním překladu v nakladatelství Trigon.
K Vaší knize. Sám za sebe se jako sběratel vzácných knih řídím dvěma zásadami (a určitě i ostatní sběratelé). Pokud se už člověk rozhodne investovat vyšší částku do knihy tak ji chce mít vždy kompletní a v dobrém stavu a za rozumnou cenu. Tato kniha je slavná právě pro své rytiny, což působí značný problém.
Druhý problém je cena kompletní výtisky v dobrém stavu se samozřejmě prodávají výše ovšem jedná se o knihy s proveniencí a ve velmi dobrém stavu (na aukci Christies, ...). Nějaké exempláře jsem viděl cca za 15-20k USD. Ale nikdo je už roky nekoupil, neboť nadšenců, sběratelů ochotných investovat je málo.
Domnívám se, že exemplář na serveru Aukro je ten Váš není v tuto chvíli prodejný. Pokud chcete tržní cenu dejte jej do aukce ať už na aukru nebo do aukční síně, které se specializují na staré tisky. Myslím, že si ale berou nějaký poplatek za neprodanou položku a pak samozřejmě provizi za případný prodej.
Zaregistrován
10. 12. 2018
Děkuji za odpověď. Vazba není úplně ok. Co se týče stránek jsou ve výborném stavu... Bohužel aukr nemám a na dražbu se mi ji nechce dávat. Když by se našel někdo zde kdo by ji chtěl. Tak by to bylo asi nejlepší samozřejmě za dobrou cenu pro obě strany
Zaregistrován
6. 1. 2019
Nechápu, za co děkujete? Vy jste Churita?
Zaregistrován
10. 12. 2018
Dobrý den může někdo poradit s oceněním dekuji.
Asi chybí úvodní stránka.
Obrázky:
Zaregistrován
10. 12. 2018
Kniha č. 2
Obrázky:
Zaregistrován
10. 12. 2018
kniha č. 3
Obrázky:
Zaregistrován
10. 12. 2018
kniha č. 4
Obrázky:
Zaregistrován
10. 12. 2018
Kniha č.5/6
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.