Zaregistrován
12. 4. 2012
Dobrý den, sice to nejsou knihy, ale ani pohlešdnice, tak nevím do kterého témata to vložit......
Dotaz zní : Mají tyto dvě listiny nějakou cenu ?
děkuji za odpověď
Obrázky:
Zaregistrován
12. 4. 2012
Zaregistrován
24. 9. 2020
Dobry vecer,mozem poprosit o ocenenie ,knihu neviem najst v ziadnom antikvariate
Nessel, Eduard
Zubní lékařství : příruční kniha
Praha : Bursík & Kohout, 1895
Obrázky:
Zaregistrován
17. 10. 2012
Zdravim, ma tato kniha nejaku vacsiu hodnotu? Alebo bezna zalezitost? Dakujem
Obrázky:
satestsat12@gmail.com
Zaregistrován
28. 8. 2019
Zaregistrován
17. 10. 2012
Ametyst dakujem , bol som lenivy a hned po vystaveni som to spravil a nasiel som hodnotu. Ospravedlňujem sa
satestsat12@gmail.com
Zaregistrován
29. 10. 2020
Poradí někdo zda mají tyto staré knihy z pozůstalosti nějakou sběratelskou cenu?
Obrázky:
Zaregistrován
13. 1. 2021
Dobrý den, potřebovala bych odhad ceny. Mám knihu..topograficko-statistycky slovník Čech ( podrobný popis všech mest, městysů, vesnic, zámku, dvoru, továren, mlýnů, huti a podobnych o samotě ležících stavení, zpustlých hradu a zaniklých osad království českého. Jan Orth a Frant. Sládek. 1870. Kniha je písemně věnována Františkovi Palackému od spisovatelů. V knize je navíc na první straně seznam napsaný Františkem Palackým..je to seznam všech knih atd. Že kterých byla kniha sepsána. Údajne jsou jen 2 vydani..jedno cesky a jedno německý..já mám to v vydání v češtině. Takže vlastní rukopis Františka Palackého. Děkuji moc za odpovědi.
Zaregistrován
7. 2. 2011
Prosba - dotaz. Knihy I. republika různé románky apod. v případě pěkné vazby budou jen pěkným doplňkem knihovny. I v tomto případě? Horší zachovalost, výřad z místní knihovny. Děkuji.
Obrázky:
Zaregistrován
25. 7. 2006
taho: historicky roman, nekolik ruznych vydani, viz napr.
https://muj-antikvariat.cz/hledani?q=jan vrba chodské rebelie&search_sub=Hledat
https://www.trhknih.cz/kniha/mkmdyr23l
numismat@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.