Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
12. 5. 2020
Dobrý den všem,
prosím o radu nebo váš názor. Kamarád mi přivezl model plachetnice, zda bych mu nepomohla s prodejem. Vůbec netuším, jakou může mít hodnotu. Je to precizní model plachetnice, určitě ruční práce, vypracovaný do nejmenších detailů, vypadá nádherně. Díky za vaše odpovědi. :-)
Obrázky:
Zaregistrován
10. 3. 2009
Nádherna práca. Toto je skutočná modelárska šupa!
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
15. 8. 2014
To není žádný model, a už vůbec ne precizní, ale celkem hezká dekorace na krb, nebo-li pracholap přivezená s největší pravděpodobností ze Španělska v 60. - 70. letech letech 20. století nějakým turistou.
Vzhledem k tomu, že jste se neuvedla alespoň délku a výšku nelze ocenit, ale cena nebude nijak vysoká.
Pan Fidži má dnes zřejmě dobrou náladu a chtěl Vám udělat radost, no a já jsem Vám ji asi zkazil, za což se hluboce omlouvám.
Adalbert
Zaregistrován
4. 7. 2010
Bohužel "toto" cenu nemá. Je to prostě kýč.
Zaregistrován
12. 5. 2020
No tak nadšená z vašich informací nejsem, ale co se dá dělat. Tak kamarád nezbohatne :-)
Zaregistrován
4. 7. 2010
Pravda je hnusná, ale přeci nebudeme lhát. 😉
Zaregistrován
12. 5. 2020
Já to samozřejmě beru, jsem ráda, že jsem našla fórum lidí, kteří tomu rozumí. Aspoň mám jasno. Díky a jdu hledat místo na krbu..... :-)
Zaregistrován
4. 7. 2010
Je to laická napodobenina některý z lodí Colomba (dle tvaru , kříže a datu)
Asi Santa Maria.
Zaregistrován
16. 6. 2016
Opět máte štěstí, že jedu kolem a tento model přesně znám. V knihách učených a kruzích odborných se jmenuje Santa Sprasenina a vyráběl se podle vzoru v 70. letech i autogenovou řežbou z plechu a kroucených drátů.
Zaregistrován
23. 11. 2015
Dobre ste si "vyšlápli" na nováčika fóra....😉
-s-
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.