Zaregistrován
6. 11. 2008
A nemůže ono jít o nevhodně vyčištěný(a poničený) bronzový stupeň...? 😕
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
6. 1. 2013
Zde je zásadní problém v tom, že nikdo ten odznak nedržíme v ruce. Je jisté, že zlatý stupeň je mimořádná vzácnost. Je tedy možné, že všichni máme kus pravdy a tak bych asi postupoval krok za krokem. Nejprve na posouzení na ty stránky, Potom, když to bude originál asi dalšího odborníka a to v Německu je m firma, ale nepracuje zdarma. Hlavní však je to, zda majitel chce či nechce odznak ověřit. Pokud si věří je to zase jeho věc. No možná, že by nám mohl nafotit detaily, zadní stranu, uchycení spony, ostrost ražby atd.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
9. 11. 2006
Zaregistrován
9. 11. 2006
Jan7ar: Bud sem hodte kvalitni fotky vaseho odznaku (nebo odkazy na ne.. vcetne makro) anebo tahle diskuze postrada jakykoli smysl. Tam existuje jiz desitky let spousta odznaku 3R ktere byly behem mnoha let (z duvodu zvyseni ceny) prebarveny z bronzu na zlato...
PS: bezny 15 let stary kompaktni fotak koupeny v kazdy zastavarne/baaru za par stovek foti asi tak tak stokrat lip, nez vsechny moderni mobilni telefony za 30 tis..
elle34 (zavináč) upcmail.cz
Zaregistrován
4. 5. 2012
re : elle, vidim, ze mate uprimny zaujem zistit co najviac o tom odznaku, ale verte mi, ze je to fake ponuknuty v peknej pohadke,, nasiel som ho v hlbke"
je to presne scenar ohladom 5 haliernikov z roku 1924......
Zaregistrován
9. 11. 2006
No tak nepopiram, ze bych takovyto odznak ve zlate nechtel (i kdyby kvuili jeho koupi mely moje deti dalsich 20 let hladovet :-)) o tom zadna.. Mozna bych ho zaplatil i vic nez je bezny ve svete.. mozna.. Kazdopadne bez duveryhodnyho (a overenyho) atestu nebo garance moznosti vraceni penez resp. moznosti, ze bych ho mohl sam (+ moji znami aspon na par hodin /pod mikroskopem/) prostudovat, je jakakoli dohoda zbytecna..
Ano podobnejch pohadek/bachorek o vsemoznejch neuveritelnejch nalezech jsem za posl. 20 let slysel mraky.. :-)
elle34 (zavináč) upcmail.cz
Zaregistrován
4. 5. 2012
ale mozno Altmann si s nim dopisuje, mozno tam treba patrat
Zaregistrován
27. 2. 2014
Včera sem kontaktoval ohledně posouzení http://www.warcross.cz/ a pošlu ho tam na ověření. Odznak ověřit chci, i když na 99% věřím originalitě a vím jak a kde sem ho našel , ale na 99,9% je lepší vědět. Vkládám detailnější foto + foto odznaku a další nalezené artefakty.
Obrázky:
Zaregistrován
12. 6. 2012
A nebyl u toho odznaku ještě i jeho původní majitel?
Zaregistrován
6. 1. 2013
Pánové, tento odznak má všechny znaky originálu, ale bez toho, abych jej držel v ruce, abych zkusil kov to nemohu určit. Pánové na W.... mají jiné možnost. Zároveň prosím ctěné pány aby si zde z našeho povídání nedělal hrdel, nebo jim vlítnu na jejich sekci a běda, třeste se😋 😁 ( to je sranda)
Ladislavaliev@atlas.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.