Nashromáždilo se mi na vás pár dotazů:
1) ve výstavních stanovách SČF je psáno, že pro kategorii A mlád. filatelie je počet listů v exponátu 16. Je to minimální, nebo pevně stanovený počet? (pro moje téma mi to připadá málo)
2) funguje v Jičíně či Mladé Boleslavi KMF? Můžu být jako (pro vystavování) ml. filatelista registrován i u běžného KF?
3) kde se v ČR nachází známkové automaty? (nikde na netu není souhrný přehled)
Děkuji všem za případné reakce.

1) Pevně stanovený, ale jako prvovystavovatel můžeš mít poloviční počet listů, tedy 8. Ale o to nebudeš mít asi ani zájem.
2) Nevím, snad někdo z diskutujících je z těchto končin a bude vědět on (ona). Registrován u běžného kubu být můžeš, ale budeš platit vyšší členské příspěvky. Pokud by jsi ale byl členek KMF, tak de facto jsi členem i KF, protože KMF se zřizuje při KF.
3) Praha, Brno, Ústí nad Labem. Ještě by měly být i jinde, ale to si už nepamatuji.
Nedá mi to a musím ještě reagovat na otázku č. 2 - Už by mohl svaz doplnit oficiální stránky, protože díky těmto dlouhodobým nedostatkům (nejen od doby, kdy fungují "nové" stránky) "nám" uniká více potencionálních mladých filatelistů. Tedy dle mého názoru.

Jako starý perfekcionalista si dovolím poopravit odpověď k bodu 1:
- dokument se jmenuje Výstavní řád SČF
- nemám u sebe poslední verzi, ale pokud si vzpomínám, je pro kategorii A (13-15 let) minimální počet listů 32, maximální 64
K bodu 2:
- stránky SČF jsou bohužel stále v bídném stavu, takže nejlepší je dotaz přímo na SČF (mimochodem předseda komise mládeže je z Mladé Boleslavi)
- můžeš být registrován i u běžného klubu, vyšší členské příspěvky platit nebudeš (jako mládežník platíš vždy 50 Kč ročně)
K bodu 3:
- oficiální seznam jsem nikde neviděl; podle informací, které mám, byly zrušeny v Opavě a v Karlových Varech

dejvy napsal/a:
Jako starý perfekcionalista si dovolím poopravit odpověď k bodu 1:
...
Zaplaťpánbůh za to🙂

Že by další exponátysta? Ty výstavní propozice si přečti pořádně! Ne jen tak obřádek.Dejvy to napsal přesně: 32- 64 listů a jako prvovystavovatel můžeš mít na Premiéře 32 listů.Pokud něco nebudeš vědět tak napiš.Máš dost času.Další výstava (pokud nějaká bude) tak příští rok.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.