Moderátoři: smith
Zaregistrován
21. 11. 2011
Ahoj,
protoze tu moc lidi nepise, tak Vam tu hazu par mincicek z tohoto vikendu. Vse z jednoho policka, ktere vydalo zajimavou smesku. Ale asi prochozene, nasel jsem jen tyhlety bimzy. Kdyz mi je pomuzete urcit, budu rad.
Sestikrejcar i greslicka jsou jasne, krejcar Rudolfa a halerek ferdinanda asi take, i kdyz ja znam jen ty s letopoctem. U mince s lvickem si nejsem jisty (rozmer cca 13.5x15mm), nejmensi mincicka s dirkou mi nerika vubec nic (13x14mm). Stocena mince je nejvetsi, asi nejaky 3krejcar, nebo neco podobne velikosti. Skoda ji, jinak by byla docela hezka.
Krome dvou jsem je necistil a asi ani nebudu, snad toho Ferdinanda. Vypadaji fajn i tak.
5/10 prihazuji jen jako bonus (necistena), kdyz uz byla na stejnem policku. Ty mam celkem rad a v rozumnem stavu jich nalezam mene nez greslicek.
Tovy..
Obrázky:
Zaregistrován
12. 2. 2010
Tovy, můžeš se mi prosím tě ozvat na mail....Díky
richter.peter@seznam.cz
Zaregistrován
16. 2. 2008
Tolik mincí z jednoho políčka😲 a Ty napíšeš že už je asi prochozené???
Nevděčný holomku😋 co já bych za to dal. Detektorování je jedna z mála věcí co Vám v Evropě závidím.
Zaregistrován
6. 7. 2009
Ty se zase muzes potapet pro poklady z vraku 😃
Zaregistrován
30. 9. 2010
ta s dierkou bude zrejme uhorska razba Matyas II (na strane erbu je vidiet MAT II, na opacnej strane je Madonna a opis PATRONA HVNGARI)
jacisin76@yahoo.com
Zaregistrován
16. 2. 2008
No to není tak jednoduché. Většina zajímavých vraků je kolem západního pobřeží a tam to mám přes 4000 km,
nebezpečný příboj a ostré útesy (proto tam ztroskotali) a hlavně dnes už několik ostrých zákonů které to nedovolují.
To šlo tak v šedesátých letech. Ale jinak si nestěžuji, nemůžu mít všechno.
😋
Zaregistrován
6. 11. 2008
tak si vyraž zase s detektorem na nugety... 🙂
to zase nemůžeme my tady 😐
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
23. 12. 2009
Nebo na meteority🙂.
Přebytky antických mincí http://imince.net/?cat=2
Katalog účelových známek http://imince.net/katalog-ucelovych-znamek/
Zaregistrován
21. 11. 2011
Policko bylo super, ale zase na druhou stranu jsem snad minule 4 chozeni nenasel z minci nic, krome medaku. Jen 10krejcar Frantiska. Ale to tak je - nekdy nic, jindy dam za hodinu dve, je to o stesti. A to, ze rikam, ze je prochozene - fakt jsem tam nenasel skoro nic jineho, zadne klasicke medaky. Ty pipaji totiz dobre, tak to berou lidi i s horsimi detektory🙂
Misak33: meteorit jsem uz take nasel i u nas. I kdyz jeste to neni jiste. Bylo to v lese a kolem roztrouseny depot z doby bronzove. Nebylo jiste, zda to patri k sobe, ale kazdopadne to maji archeologove na rozboru. Sam jsem zvedav, jestli to potvrdi.
tocomabyt: dik za identifikaci!
Zaregistrován
30. 9. 2010
tovy:
ak by to bolo mozne, mal by som zaujem o tu ohnutu, na pokus.
chcem si overit ci je mozne ju vyrovnat (teoreticky to mam vyriesene).
ak, tak co by si zanu chcel?
jacisin76@yahoo.com
jacisin76@yahoo.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.