Moderátoři: smith
Zaregistrován
4. 7. 2010
kauto_star ale no ták, myslel jsem to jako přátelskou radu, nechápu jak jsi z toho vydedukoval že ti závidím nebo tak.
Samozřejmě jsem hledač, proto nerad vidim tyhle fotky z terénu, i na dw se stalo módou je zveřejňovat.
Jenže tohle náš koníček žene proti zdi. Proč se chlubit? Minci vyfotit doma je fajn, ale dokumentovat její vyzvednutí ze země je průser.
Mirek Dušín nejsem, ale potlačil jsem touhu chlubit se. Navíc právě ta aféra poslední, kdy chlapíka nějaká svině udala...někdy mi připadá že udávání maj Češi v povaze.
Zaregistrován
4. 7. 2010
no prakticky už to napsal kacuro přede mnou...líp než bych to napsal sám.
já bych dodal ještě jedno mínus těhlech veřejnejch prezentací - narůstá počet "rychlokvašek"
Zaregistrován
7. 1. 2008
Kacuro má plnou pravdu. Velký bratr naslouchá :-) a to vážně, stáčí zadat do programu slovo nález, dále pak přihlašovací jméno na fórech v aukčních portálech, dohledat IP adresu, ztotožnit majitele stáhnout fotky a obsah sdělení ( případně dohledat pár kupců pokud se dohledá, že bylo něco prodáno)a je hotovo :-(. pak souhlas k domovní prohlídce a ono se toho najde. A zatajení nálezu je na světě.
Jinak přeji krásný den :-)
Zaregistrován
27. 12. 2009
Paul napsal/a:
Mirek Dušín nejsem, ale potlačil jsem touhu chlubit se. Navíc právě ta aféra poslední, kdy chlapíka nějaká svině udala...někdy mi připadá že udávání maj Češi v povaze.
Trošku jsem se o tuhle kauzu zajímal a podle informací která mám, byli ti nálezci dva. Jenže se nedohodli na rozdělení a jeden práskl druhého.
Obyčejná čecháčkovská závist 😈
www.slezske-mince.cz
RolencH@seznam.cz
Zaregistrován
7. 10. 2006
to spíš byli hledat spolu, jeden to našel a druhý byl jen u toho ... pak možná chtěl podíl, a když ho nedostal, tak ho prásknul ...
Zaregistrován
4. 7. 2010
udání ale přišlo až dva roky po nálezu
Zaregistrován
7. 10. 2006
to přece nic neznamená ...😃 kdoví, kdy k tomu udání došlo, než se policie dokopala k tomu, tu věc nějak řešit, mohlo uplynout moře času. nicméně pokud byli u nálezu dva či více lidí, je to vždy problém, proto jsem nejraději chodil hledat sám😃
Zaregistrován
4. 7. 2010
tak, viděl jsem i rojnici hledačů na poli, to jsem taky těžce nechápal.
Zaregistrován
27. 12. 2009
Vím o tom. Minulý čtvrtek jsem měl možnost mluvit s paní doktorkou Grossmannovou, která má poklad na starost, ale ptal jsem se spíše na jeho složení. Byl tam i unikátní tolar knížectví Solms - Lichtenberg.
www.slezske-mince.cz
RolencH@seznam.cz
Zaregistrován
7. 10. 2006
vzhledem k tomu, že už se zabavila jen část toho depotu, kdo ví, co tam všechno bylo ... nejdříve ten šmelinář jistě prodal ty nejlepší kusy ... i když v TV říkali, že u nálezce zajistili i dokumentaci nálezu na PC, tak třeba se ví o všech mincích v souboru, to nevím ...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.