Moderátoři: smith
Zaregistrován
4. 7. 2010
Jsou to kožešníci dle opisu, koželuzi maj LOHGEBER
takže se omlouvám za mystifikaci 😁
Zaregistrován
28. 9. 2015
Dobrý den,
tak se mi po delší době podařilo nalézt další pečetítko a rád bych se o něm dozvěděl něco více. Bylo nalezeno na Kutnohorsku.
Děkuji Michal
Obrázky:
Zaregistrován
17. 3. 2014
Hovorčovice
Zaregistrován
14. 11. 2016
Zdravím.
Jsem také kutnohorák a šlechtická pečetidla dělám delší dobu.
Pokud by Vás k pečetidlu zajímalo víc a chtěl jste se třeba sejít, dejte vědět.
S pozdravem damer
mertadavid@centrum.cz
Zaregistrován
4. 7. 2010
on je to starší kousek (středověk) ...a příspěvek nade mnou bude chtít jistě koupit..
Zaregistrován
23. 10. 2006
Paul napsal/a:
on je to starší kousek (středověk) ...a příspěvek nade mnou bude chtít jistě koupit..
Budeš veštec.😁
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
28. 9. 2015
Tož tak, pečetítko nechci prodávat. Jen bych se rád dozvěděl něco více. Aby historie ožila. Takže jestli někdo
víte více, prosím podělte se zda na foru. Myslím, že zdejší přispěvatelé a sledující toto forum se také rádi
poučí a obohatí své znalosti. Jinak pečetítko zůstává jen hezkým kouskem bronzu. Děkuji Michal
Zaregistrován
7. 10. 2006
Nejlepší by bylo zajít do místního muzea a nechat ten typář alespoň zdokumentovat, jinak zůstane "jen hezkým kouskem bronzu". Tam se o něm spíš něco dozvíš.
Zaregistrován
14. 11. 2016
Vážený pane doktore Klečko, budu jedině velmi rád, když se s pečetidlem zastavíte u nás v kutnohorském muzeu,
kde se Vás mile ujmu já nebo některý z mých kolegů, zdokumentování tohoto středověkého typáře bude přínosné
pro celou širokou veřejnost. Navíc z Vaší zubařské ordinace v Bečvárech je to k nám malý kousek - co by kamenem
dohodil. Děkuji a těším se na další spolupráci.
Zaregistrován
23. 10. 2006
Prosím aj Česko je jedna malá dedina.
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.