Moderátoři: smith
Zaregistrován
23. 8. 2016
Dobrý deň. Prepáčte, že reagujem tak neskoro ale predsa! U mňa to vyzerá, že ten asi Pelikán sedí na hniezde a na vrchu toho erbu to skôr je zlomený obilný klas.To pečatidlo má už najlepšie roky za sebou, takže je to pomerne komplikované.Zatiaľ srdečná vďaka. van
Zaregistrován
17. 1. 2011
Pečetítka(pečetidla), kolekce 8 ks, získané výměnou od jiných sběratelů nebo koupená na blešáku. Ruším sbírečku, jsou k mání za 2tisíce korun.
Obrázky:
Zaregistrován
23. 10. 2006
Nebude to pelikán krmiaci mláďatá ?🙄
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
4. 7. 2010
Božetěch napsal/a:
Pečetítka(pečetidla), kolekce 8 ks, získané výměnou od jiných sběratelů nebo koupená na blešáku. Ruším sbírečku, jsou k mání za 2tisíce korun.
Obrázky:
Bohužel, tyhle s monogramem nebo jménem jsou téměř neprodejná. Je jich strašně moc...
Zaregistrován
17. 1. 2011
JJ, DÍKY, TEĎ UŽ JE NEPRODÁM ZCELA JISTĚ.😞
prosím o smazání příspěvku
Zaregistrován
4. 7. 2010
člověče, tohle vlákno snad není bazar, za tímhle účelem jsem ho nezakládal.
Navíc si tu nemá smysl lhát. Na aukru choděj tyhle bez povšimnutí. Občas za 50-100 někdo kus koupí. to je realita.
Zaregistrován
17. 1. 2011
tohle vlákno je TVOJE vlákno, už jsem to pochopil ... proto znova prosím o smazání příspěvku
netušil jsem, že něco, co kupuji okolo 500 za kus, má hodnotu 50 -100, hold se v tom nevyznám
když ale zde na sběrateli. com kupuji já mince od jiných kolegů, nevěděl jsem, že i já zde nemohu něco zkusit prodat ?
to je zase realita z mého pohledu
Zaregistrován
4. 7. 2010
Není to MOJE vlákno.
Pokud to kupuješ 500/ks, prostě tě někdo natáhl. Od 500 vejš jsem kupoval řemesla nebo měšťany, prachobyčejnej monogram vídám na aukru často a nikdo to nechce, nakupuj tam, seženeš je kolem stovky.
Ale chápu, že pravda bolí.
Monogram pečetidlo jsem kdysi dokonce dostal za psí známku...
Zaregistrován
17. 1. 2011
ok, uznávám svou chybu, ale na aukro zásadně nechodím a pečetidla již nesbírám, takže jako neprodejné zůstanou v šuplíku
Zaregistrován
4. 7. 2010
Nechtěl jsem působit arogantně, za to se omlouvám. Ať se daří.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.