Moderátoři: smith
Zaregistrován
16. 6. 2014
Zaregistrován
16. 6. 2014
Pokud má někdo nějaké pečetítko k prodeji, tak můžete napsat, rád udělám nabídku. email Vojtilus@seznam.cz
Zaregistrován
9. 8. 2017
Vedel by nekdo neco vic?Hledal jsem ale bohuzel nic
Obrázky:
Zaregistrován
12. 6. 2012
Tohle asi těžko. Jedině najít listinu s touto pečetí. Lze snad odhadnout, že majitelem byl někdo "od brku (psacího)" ve šlechtických službách, čili nějaký (vyšší) ouřada. V krajním případě i někdo kdo spisoval, čili spisovatel.
Zaregistrován
9. 8. 2017
Tak neco podobneho jsem si myslel chtel jsem si to spise overit pochybuji ze se da dohledat nejaka listina 🙂 Je to blizke okoli Litomeric zkusim nejak dohledat tam i kdyz je moznost ztraty v pozdejsi dobe a patri nekam
uplne jinam🙂
Zaregistrován
27. 8. 2017
Zdravím, dalo by se o tomto pečetidle něco zjistit?? Protože nemám otisk do modelíny, tak dávám tu třetí fotku fotku zrcadlově obrácenou. Děkuji.
Obrázky:
Zaregistrován
24. 3. 2010
Dobrý kamoš (nazdar Milan 😉 ) má takéto zaujímavé pečatidlo. Hebrejský nápis, Dávidova hviezda, nejaký vták, ale to je tak z našej strany všetko 🙂
Vedel by niekto bližšie určiť? Vopred vďaka.
Obrázky:
Zaregistrován
4. 7. 2010
Doporučuji židovskou obec Pražskou, poslílal jsem jim kdysi ofocenej text z náramku staršího a ihned přeložili...
Zaregistrován
28. 9. 2017
Dobrý den, poradíte někdo, co je to?
Obrázky:
Zaregistrován
12. 6. 2012
Pečeť tohohle tady (nejspíš): http://www.badatelna.eu/instituce/Vojensky_historicky_archiv/fondy/?s=12&q=d
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.