Moderátoři: smith
Zaregistrován
20. 10. 2019
odpoved ktoru som dostal je...KPD = Komorské panstvo Dekýš
Komorské panstvo Dekýš (1751)1758-1871, 5,3 b. m., prístupný
Zaregistrován
1. 8. 2010
tak ak budete mať záujem vymeniť alebo predať napíšte mi
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
20. 10. 2019
Vzhladom na to ze som sa pokusal o kontakt so starostom dotknutej obce o moznost predaja za fakt symbolicku cenu ale bez ziadnej odpovede, som sa rozhodol o predaj bud priamo zaujemcovi alebo ako odpredaj pre štát.
Ak mate zaujem, vasu cenovu ponuku prosim zaslat na PecatGoldbach@azet.sk.
Zaregistrován
23. 10. 2006
Naše pravidlo je: predajca dáva cenu...
7 ) Pokud zde chcete prodávat své sběratelské předměty, vždy uveďte pevnou cenu, není povoleno zakládat zde netransparentní aukce typu „kdo dá víc“.
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
20. 10. 2019
ja nie som predajca ja som dostal ponuku na predaj...preto to chcem riesit mimo tohto forumu
Zaregistrován
1. 8. 2010
Jeden pekný baránok boží. Pravdepodobne sklo. Asi cirkevné a viac sa z neho vyčítať nedá.
Obrázky:
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
5. 12. 2019
Zdravím vás. Takhle jsem to přinesl z lesa. Můj odhad je tento: griffin svírající klíč musel být pečetí nějakého pokladníka. Sochu griffa s klíčem mají v Kerči na Krymu. Písmeno "M", jinak nic. (To, co vypadá jako "J" je ocas). Věděli byste časové zařazení? Díky!
Obrázky:
Zaregistrován
12. 6. 2012
Griffin? Anebo gryf? Tipnul bych si konec baroka nižší úředník/mistr. Proč by to měl být pokladník?
Zaregistrován
5. 12. 2019
Spíš gryf, pravda. No proč pokladník... četl jsem různě, že gryfové byli v různých mytologiích spojováni se zlatem jako jeho strážci. No a klíč je jasnej, ne? Našel jsem to na Moravě nedaleko Ždánic, přijde mi tenhle motiv prostě neobvyklý. Za časový tip díky.
Zaregistrován
4. 7. 2010
Jak píše Pavel, cca 17-18 st. S gryfem bych si hlavou nelámal, nemusí to mít žádnou spojitost..
V tomhle případě je asi jakýkoliv určení bez otisku v archivu spekulativní...(tj pokladník atd.).
Provedení dost schematický, rytecká práce špatná...Takže nikdo z lepší společnosti.
Jinak ale pěkná věcička.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.