Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
10. 3. 2009
Karaba - to delo je vážne delo!😉
Pri pohľade na Unicoly som musel zatlačiť slzičku... tie už budú asi skamenené po toľkých rokoch, nie? Ešte teraz si spomínam ako celá izba smrdela acetónom (C6000) a riedidlom na farby S 6006. Moji rodičia mali určite z mladého modelára radosť.🙂
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
2. 2. 2008
To moji rodiče mněli ještě větší radost, podle plánku v ABC jsem si vyrobil plnicí sprej, naplnil zelenou barvou a pumpičkou tlakoval - když vybuchl, tak si jistě dovedete představit, jak ten pokoj vypadal.🙂
Zaregistrován
4. 7. 2010
Já zase jv těch letech rozlil na koberec terpentýn...V noci se mi motala hlava, to byl smrad, že jsem i v zimě měl celou noc otevřený okno.
Zaregistrován
22. 5. 2021
NE! Nejsou kamenné. Barva je sedlá a ředidlo tekuté navrchu. Problém je jinde. Lahvička, která jde otevřít má jakési "víko", ale spousta jich otevřít vůbec nejde (rukou)-Víčko je řádně zalepené.A to bude pravděpodobně ten důvod, proč nejsou
ztvrdlé.
Zaregistrován
22. 5. 2021
Vercingetorix: Ještě k těm lanům. Ověřil jsem a třeba na té dioramě s Black Falcony je takeláž dělána ze dvou druhů "lan" (nití). Bílé-přírodní a černé.
Obrázky:
Zaregistrován
4. 7. 2010
Jo, to tam psal v tý diskuzi na modeláři. Že část světlá přírodní, část šedá, nebo černá a hnědá... to je věc, proč svoje plachetnice snad nikdy nedodělám. 😁
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.