Dobry den, zbieram ediciu Umenie SR, CR a CSSR. Rozmyslam ze by to bolo vhodne aj kvalitne ulozit. Rozmyslam nad listami VARIO od Leuchtturm a Uniflex od Schaubek + dosky od prislusneho vyrobcu. Vie mi niekto poradit kto ma s tym skusenosti pre ktore sa rozhodnut? Za odpovede vopred dakujem.

tvrdsi plast je na Vario plus je tvrdsi, cize sa tak neohybaju ako klasicke a do dosiek ich vojde asi menej ako klasickych Vario listov... so Schaubekom vobec nemam skusenosti!
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články

Zásobníky na FDC mám taky od Leuch., ale vadí mi, že když ho naplním, tak se roztáhne jak vějíř.Měl by byt víc dimenzovaný na obsah.Jinak jsem omylem na aukci přihodila na zásobník Safe, který byl ale určen na bankovky. Dala jsem do něj celiny a FDC a je perfektní!Neroztahuje se a věci sou v něm jak v bavlnce.

Pavlinka myslis tie Lcht abumy na 2OO FDC? Ja som ho uz videl ale prazdny a viacmenej by som si to chcel kupit. Doporucujes alebo mas nejaky lespi tip? Ak hej posli link. Inak Lcht som videl aj albumy na tie obrovske CSSR FDC, co nema v ponuke ziadna ina firma... Preto ma to oslovilo
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.