Zaregistrován
2. 5. 2009
pro raje: S tím počasím jsem to nemyslel zle, bylo to jen pro odlehčení mých emocí. Samozřejmě mne tento prodejce také hodně štve. Nemáte někdo přehled kolik těch svých uměleckých děl mohl v poslední době prodat na aukru?
Ten Muchův podpis je opravdu nádhera.
Zaregistrován
16. 5. 2010
for soptik0412
Já to myslel v legraci 😁
Zaregistrován
23. 10. 2010
Chápete někdo, proč za to někdo dá 450,-??? Vyzývám kupujícího - pokud čte toto vlákno, rád mu nabídnu ve stejné kvalitě i další vzácná zoubkování - a za poloviční cenu...!;)
Zaregistrován
10. 4. 2012
Zaregistrován
23. 10. 2010
Na co ti jsou, Honzíku, tady ty příšery? Na zátop je toho trochu málo, ne?;)
Zaregistrován
10. 1. 2012
:D máš přehled😃
myslím,že za tu cenu to není špatný porovnavací materiál🙂
Zaregistrován
16. 5. 2010
Zkus to obráceně, já to tak dělám, kup ověřené a pak ve většině případů poznáš falza i na obrázku - třeba i na Aukru. Je to finančně opravdu, ale opravdu ( Klaus) výhodnější! 😋 😋 😋
Zaregistrován
23. 10. 2010
Sorry, dostal jsem se k té aukci přes prodejce, ne že bych tě šmíroval;) Koupi falz jako provnávacího materiálu chápu, ale tady už mi cena přijde přehnaná, hlavně vzhledem k úrovni "přetisku" (brambora hadr...). A hlavně se bohužel koupí takových výtvorů podporuje výrobce v tom, aby pokračoval v další produkci...
Zaregistrován
10. 1. 2012
no právě,že já bych asi tu bramboru nepoznal🙂 a bylo mi tu razeno se učit z porovnávání......tak tedy tak činím🙂
a kdybych to nekoupil já tak to koupí jiný ...
Zaregistrován
10. 2. 2006
Koupit padělky jako porovnávací materiály má určitě smysl. Tyto padělky jsou ale hodně primitivní a myslím si, že pro porovnávání má smysl kupovat padělky, které mají trochu "úroveň. Pokud má prodejce podobných padělků více, že si z toho učiní kšeft, potom je to špatně.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.