Zaregistrován
28. 4. 2011
ovsem tohle je amater, tady viditelne prezoubkovana http://aukro.cz/top-legionar-32e-zkousena-30-000-kc-i3011165663.html
uz mame prihoz Kc3K. ale teda v danem pripade si to snad ti prihazujici doopravdy zaslouzi, vzdyt je to uplne zjevne. proste tahle mentalita, ze na aukru se valej poklady jen je zvednout, ta se tezko leci
Zaregistrován
23. 2. 2009
A všechny 4 strany, jak jinak 🙂 .
Zaregistrován
23. 2. 2009
Na aukru jako na eBayi či v jiných aukcích se všude s padělky setkáme. I sebelepší aukční domy je občas nabízejí. Nejlepší je si udělat úsudek o známce sám, tedy pokud na to mám potřebné znalosti.
Zaregistrován
28. 4. 2011
a co teprv prijezd prezidenta masaryka, http://aukro.cz/skautske-3-4-s-pretiskem-50-000-kc-i3011264253.html
no hotovy poklad. Uz nam nekdo prihazuje tisicovku. No tak jinej si za tisicovku poridi pohlavni nemoc, tohle je porad lepsi, zejo
Zaregistrován
28. 4. 2011
Ja myslim ze to prihazovani je casto hruzny doklad toho ze zijeme obklopeni spolkem blbu, pro ktere je prani otcem myslenky. A v cloveku hloda, jestli sam vlastne taky neni takovyhle blb
sedel jsem pred par lety na burdove aukci, byli tam dva mladici na telefonu a prihazovali velmi zvesela. prisla rada na nejake zepeliny za sestnact litru, asi pulka bezne ceny. Ovsem bez atestu, a docela pochybuju ze burda tu mladez k tomu predtim pustil s mikroskopem, a i pak by si je kazdej nemeckej profesionalni padelatel otocil kolem prstu jak pokroutku. Rozhlizeli se kolem, co jsme to za bandu blbcu ze nikdo neprihazuje, a pak to schlamstli
Zaregistrován
17. 11. 2006
http://www.stampsx.com/ratgeber/ratgeber-sachsen.php
Ještě pro zajímavost bych chtěl upozornit, že na těhle stránkách je i solidní vzorník barev.
Zaregistrován
14. 1. 2011
Zde si dovolím nesouhlasit. Jakkolio všech nabízených Legionářských známkách kromě toho čtyřbloku 28F mám hodně závažné pochybnosti, tak toto není amatérská práce. Ta 32E (za předpokladu, že jde o padělek, což ze scanu nechci kategoricky tvrdit, jakkoli bych si ji sám nekoupil), je velmi, velmi slušná a nebezpečná práce.
Nemyslím, že by šlo o přezoubkovanou známku, osobně jsem neviděl ani 32C ani 32D ve formátu, ze kterého by toto šlo udělat, spíš bych to viděl na celkový padělek (opakuji, že to nechci z fotky kategoricky tvrdit, i když se k tomu kloním) z nezoubkované známky, což dává nejvíce smysl i ekonomicky.
Padělky Legionářských známek se v poslední době objevují stále častěji a stále lepší, už jsem tu před nimi varoval. Zhusta zkoušené...
Velice tedy souhlasím s nabádánímk maximální opatrnosti, které tu zaznělo. Sám jsem vloni na velké sálové aukci zakoupil (právě pod dojmem "co kdyby") hned dva dosti nebezpečné padělky.
Zaregistrován
28. 4. 2011
No tak ja nevim. Hypotezu ze je to z nezoubkovane znamky vyvratit samozrejme nelze. Nicmene znamka mi pripomnela oslavu petasedmdesatin meho otce--na leve i prave strane ma tri zuby. Na dolni strane muzete udelat i caru pod kterou je videt nejake (puvodni?) jemnejsi zoubkovani, viz napriklad ctyrka vpravo dole. Horni strana se povedla lepe
uz mame prihoz Kc4K, takze r. bude mit prostredky na nakup mnoha dalsich lacinych legionaru, do kterych bude svym udelatkem prostipovat dirky ruznych velikosti
Zaregistrován
14. 1. 2011
Ono je to venkoncem fuk, z čeho je to udělané... Osobně si nemyslím,že by to bylo přezoubkované z poměrně drahých a vzácných 32C či 32D, zvláště kvůli formátu... Ale je zo opravdu fuk...
Ovšem jde-li opadělek (což je můj i Váš názor), pak je ještě jedna podstatnější otázka - co ta Mrňákova značka? Na první pohled vypadá v pořádku, jestli je pravá, tak potěš koště...
Mimochodem, nedokázal by někdo (Dráček?) říci, zda ta přídavná značka je Mrňákova?
Zaregistrován
27. 11. 2011
Chtěl bych se Vás zeptat, zda jsou podle Vás známky z níže uvedené aukce, a které jsou vydávány za pravé, opravdu originály? Minimálně o druhé si myslím, že je novotisk.
http://aukro.cz/nemecko-elsass-c-4-oba-typy-mi-2860-eu-i3008282272.html
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.