Zaregistrován
13. 8. 2012
Měl jsem pocit, že jste laik pane 😁 , alespoň to tvrdíte v předchozím příspěvku. Od kdy má laik přehled o znalcích apod. Z Vaší strany asi trochu, vyjádřeno dle MS Excel, NEPRAVDA :-).
Zaregistrován
14. 1. 2011
neonimus: bylo by možné sem vložit kvalitní scan předmětné známky 13D po odzkoušení? Perforacemi této doby se zabývám vcelku hodně do hloubky, tak bych měl rád kvalitní scan této známky pro srovnání. Velice děkuji předem...
Zaregistrován
14. 1. 2011
Omlouvám se za zkomolený nick...
Zaregistrován
21. 11. 2012
Cítím se být laikem, protože mé znalosti zdaleka nedosahují úrovně které bych chtěl.
Zaregistrován
21. 11. 2012
Pokusím se foto dodat, ale známka mi neříká pane, tak nic neslibuji.
Zaregistrován
10. 2. 2006
Dotázal jsem se přímo znalce Ing. Jana Štolfy a přeposílám jeho odpověď:
Ahoj Jaromíre
Skutečně jsem tuto známku ověřoval a myslím si že je v pořádku vzhledem k tomu,
že její šířka v nejužším místě/ rozuměj otvory perforace/je širší než hřeben 113/4.
Takže přezoubkování z hřebene nepřichází v úvahu. Možná je jen varianta vyrobení perforace
z nezoubkované známky, což je možné, ale víš sám, že existuje mnoho Hradčan se soukromou
perforací, které se běžně zkoušejí. Samozřejmě se mohu mýlit, ale jsem si jistý že přezoubkovaná není.
Zaregistrován
7. 4. 2013
Masakr😃! Praní špinavých peněz? http://aukro.cz/pozustalost-velmy-kolonie-vzacne-i4546615072.html
Zaregistrován
12. 6. 2012
Anebo idiot - sice je na tom obrázku prd vidět (krom toho, že tam je král nepoznám nic), ale rozhodně to nevypadá jako ** nebo *.
Zaregistrován
7. 4. 2013
I kdyby, tak jsou to nejnižší hodnoty ze série...akorát ta War tax je asi neupotřebená. Ještě je pět dní do konce, schválně si to nechám ve sledování. Jinak ty šílené ceny u několika položek tohoto prodejce šroubují stále stejní dražitelé, tak jsem zvědavý, co se z toho vyklube...
Zaregistrován
7. 7. 2010
V poslednom čase sa takýchto známok vyrojilo viac než kedysi!
Vyskúšajte či prídete na to čo je s ňou zle 😉
http://www.ebay.com/itm/171438243024
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.