Moderátoři: Jaromir, smith, ikanek

Jaa-chym

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2010

Vytvořeno:
1. 9. 2014, 20:50

Tak jen pro Vaši informaci, Váš názor byl zcela mylný. Probíraná známka 13D byla v pořádku odzkoušena znalcem Štolfou. Tak bych snad doporučil více studií, než zde budete šířit svoje mylné názory, ale omlouvá Vás,že mýliti se je lidské.

Ale já jsem přeci psal, že se jedná jen o můj názor. Pokud s ním někdo souhlasí, či ne... Vycházel jsem z mě dostupných informací, tedy fotek z internetu, pan znalec měl na rozdíl ode mne známku v ruce. Děkuj taktéž Jaromírovi za vyjádření p. Štolfy. I nadále nevěřím, že se jedná o známku 13D a klonil bych se k druhé možnosti, kterou naznačil p. Štolfa, ale je to opět jen můj názor:) Každopádně pokud je to opravdu známka 13D, vyřidtě novému majiteli mou srdečnou gratulaci za výhodný kup. A plně s vámi souhlasím, že mýliti se je lidské a proto nezbývá než studovat, studovat a ... studovat:)

reskator

Uživatel

Zaregistrován:
1. 9. 2014

Vytvořeno:
1. 9. 2014, 21:47

Dobrý večer pánové
Vcelku rád sleduji Vaše diskuse.Zaujalo mne s jakým přesvědčením a přehledem máte vytipované podvodníky na portálu Aukro.Největší podvodník je samozřejmě p.Fedor/pokud se tak jmenuje/,ale nemyslím si že p.romanikus alias p Dyršmíd je podvodník.Pokud nabízí padělky tak to tam má jasně napsáno.Nedávno jsem od něj koupil přetisky Sudet a to Karsbad 6-10 dle katalogu p.Trojana.Myslím,že jsou pravé.Pokud chcete tak Vám je naskenuji,rád bych věděl i Váš názor.

Jaa-chym

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2010

Vytvořeno:
1. 9. 2014, 22:10

rád bych podotknul, že jsem romanicuse nenazval nikdy podvodníkem, jen se mi prostě některé jeho aukce nezamlouvají... ale to už sme řešili. Podvodník je např. terminator a spol z dolního újezda. Pokud sem dáte kvalitní sceny sudet, je zde několik sběratelů, kteří se vám jistě fundovaně vyjádří, ev lze poslat kontakt na brunela.

reskator

Uživatel

Zaregistrován:
1. 9. 2014

Vytvořeno:
2. 9. 2014, 14:17

file:///C:/Users/MAREKF/Desktop/4454243078.jpg

gorila

Uživatel

Zaregistrován:
27. 12. 2010

Vytvořeno:
2. 9. 2014, 14:42

file:///C:/Users/MAREKF/Desktop/4454243078.jpg

Na disk c: na tvém počítači nemáme přístup.

Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.

Frantig

Uživatel

Zaregistrován:
7. 4. 2013

Vytvořeno:
2. 9. 2014, 15:16

ale zase víme, že reskator je Marek F.

Jaa-chym

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2010

Vytvořeno:
2. 9. 2014, 15:36

neonimus: bylo by možné sem vložit kvalitní scan předmětné známky 13D po odzkoušení? Perforacemi této doby se zabývám vcelku hodně do hloubky, tak bych měl rád kvalitní scan této známky pro srovnání. Velice děkuji předem...

mohu vás pane zdenku poprosit (vzhledem k tomu, že vím, na jak vysoké úrovni se věnujete legionářským a uvedeným perforacím) o váš názor na uvedenou známku, pokud je to možno z dostupných scanů? pokud tady nechcete dělat "zlou krev", napište mi prosím na mail. děkuji

reskator

Uživatel

Zaregistrován:
1. 9. 2014

Vytvořeno:
2. 9. 2014, 17:21

Omlouvám se,Špatně jsem to uložil.Toto jsou známky koupené od romanikuse.
Konstantinbad-Konstantinovy lázně.Posuďte zda jsou pravé.

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Profilový obrázek
smith

Moderátor

Zaregistrován:
6. 2. 2009

Vytvořeno:
2. 9. 2014, 17:30

Z takých pidifotiek posudzovať pravosť? To je asi vtip, že?

http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.

Profilový obrázek
Petr Hospůdka

Uživatel

Zaregistrován:
16. 5. 2010

Vytvořeno:
2. 9. 2014, 17:40

Známky jsou pravé🙂, ale přetisky z pidifotek asi nikdo ani netipne.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.