Moderátoři: Jaromir, smith, ikanek

regula_jan

Moderátor

Zaregistrován:
12. 10. 2010

Vytvořeno:
2. 9. 2014, 18:50

Já už jsem starší pán a takovéto poznámky nemám rád.Nejsem žádný zloděj a ani malý kluk.Proto se mne to dotklo.Pokud tu jsou zvykem takovéto narážky,tak to beru,ale opakuji jsem jinak vychován.

Zde si neberte nic osobně, panuje tu poněkud "volnější atmosféra". Nicméně jak napsal Dráček, z fotky nelze určit, zda je přetisk pravý. Pouze snad označit za padělaný, pokud je to očividné pro zkušeného sběratele. Opačný výrok nikdo zodpovědný pouze na základě fotografie nevysloví.

reskator

Uživatel

Zaregistrován:
1. 9. 2014

Vytvořeno:
2. 9. 2014, 18:56

To jste my moc nepomohly.Já osobně se domnívám,že poloha přetisku a jeho provedení je na 90 procent pravé.To,že je známka pravá,tedy prvorepubliková jsem poznal také.Pokud se zde najde nějaký opravdový znalec,tak ať se pokusí zhodnotit oskenované známky. Děkuji

Profilový obrázek
smith

Moderátor

Zaregistrován:
6. 2. 2009

Vytvořeno:
2. 9. 2014, 19:05

To jste my moc nepomohly.Já osobně se domnívám,že poloha přetisku a jeho provedení je na 90 procent pravé.To,že je známka pravá,tedy prvorepubliková jsem poznal také.Pokud se zde najde nějaký opravdový znalec,tak ať se pokusí zhodnotit oskenované známky. Děkuji

Opravdový znalec duplom nevyriekne nič podľa fotiek. Nakoľko nebude riskovať svoje dobré meno. Pri pretlačiach je potrebné pochopiť, že podľa fotiek sa nedá určovať na 100% pravosť

http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.

reskator

Uživatel

Zaregistrován:
1. 9. 2014

Vytvořeno:
2. 9. 2014, 19:07

Ještě mne zajímá Váš názor na tento přetisk. Je to Rumburk. Známka je pravá,zajímá mne Váš názor na přetisk

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

reskator

Uživatel

Zaregistrován:
1. 9. 2014

Vytvořeno:
2. 9. 2014, 19:15

http://m.aukro.cz/protektoratni-pretisk-moravska-ostrava-portrety-i4565270839.html

Ještě se zkuste podívat na tento odkaz,zřejmě nový prodejce Sudet

babygulka

Moderátor

Zaregistrován:
7. 6. 2010

Vytvořeno:
2. 9. 2014, 19:27

moj osobny nazor pokial nemaju certifikat nemeckeho znalca specializujuceho sa na Sudety osobne by som ich nekupoval!!! pokial zacinaju od korunky je vacsia pravdepodobnost, ze sa jedna o falza...

Jaa-chym

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2010

Vytvořeno:
2. 9. 2014, 19:33

fiskie takové známky prodává, pravost těžko říci, nikdy jsem od něj nic nekupoval. Neberte rady kolegů nijak zle, ale definitivně vám to nikdo opravdu neřekne , sudety se falšují velmi vemi často, opět bych bral podobné známky jen ověřené, ale taky jsem měl celou jednu emisi karlsbad i s falešnými značkami dr Duba... nevím z hlavy katalogové ceny vámi uvedených známek, alemám pocit, že zrovna konstantinbad jsou dražší. Pokud chcete mít jistotu, musíte se tomu věnovat roky a mít hlavn dostatek srovnávacího materiálu.... nebo to poslat Brunelovi (pokud vím, t.č. jediný ofiko znalec na Sudety).

Profilový obrázek
Petr Hospůdka

Uživatel

Zaregistrován:
16. 5. 2010

Vytvořeno:
2. 9. 2014, 19:37

Ten čtyřblok NV8 - zápis katalogu pro jednotlivou známku je 9.000 Kč (Trojan 1995).

shareman

Uživatel

Zaregistrován:
7. 7. 2010

Vytvořeno:
2. 9. 2014, 19:56

Pre reskator:
Pokiaľ nieste sám znalec, nekupujte takto nebezpečné známky bez fotoatestu.
Nejaké značky znalcov zo zadu na známke alebo starý atest bez fotky sú tiež na figu. Len atest a to tiež len od známeho znalca, nie nejakého Schellera, Sismonda a pod. ujov čo sú "experti" na všetko.

Alebo študovať a špecializovať sa a zistíte pravosť aj sám.
Tieto pretlače sa v dnešnej dobe dajú urobiť veľmi lacno a kvalitne.

reskator

Uživatel

Zaregistrován:
1. 9. 2014

Vytvořeno:
2. 9. 2014, 20:34

Přátelé, velmi děkuji za Vaše příspěvky.Jsem stejného názoru Mám několik těchto přetisků. Pokud bych je chtěl certyfikovat,kolik je cena?

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.