Dnes mi to už nedalo a napísal som Aukru. Som zvedavý akej odpovede sa dočkám...
Zdravím Vás.
Som dlhoročným užívateľom Aukra a preto mi nedá Vás upozorniť na systematický predaj falzifikátov v sekcii zberateľstvo - známky - Československo - 1918-1939.
Veľa ľudí je už znechutených tým ako dokážete ignorovať ich podnety a bez akýchkoľvek zásahov nechávate ziskuchtivých užívateľov predávať cez Váš portál množstvo falzifikátov. Je bežné, že ak sa rozprávame o predaji známok na Aukre väčšina kolegov zberateľov sa iba pousmeje, mávne nad Vašim prístupom rukou a povie, "Veď sa tam predávajú samé falzifikáty".
Nerátam s tým, že na môj podnet vôbec budete reagovať a dočkám sa od Vás odpovede, len už nedokázal udržať v sebe hnev nad Vašim prístupom....
Len pre zaujímavosť Vám posielam link, kde je diskusia plná názorov a ukážok predaja falzifikátov Aukre:
https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/podezrele-aukce-znamek-1805x31
dodie - chapem tvoj hnev,ale Aukro na to kašle.Na Aukre bola davnejšie velmi aktivna sekcia diskusia ,kde sa o aktualnych falzach živo diskutovalo a takmer každy pochybní tovar bol kritizovaný.Aukro to však už davno zrušilo,prečo asi.Aby neprichadzali o provizie.Jediny sposob ako proti nim bojovat je ignorovat Aukro a nenakupovat tam.
mamabc1234@gmail.com
Ale to není řešení... když bude hořet hospoda, protože tam měli špatnou elektroinstalaci, o čemž všichni včetně majitelů dávno věděli, taky mi nepřijde úplně košer mávnout rukou, jít si koupit lahváče a lidi tam nechat uhořet. Člověk by měl zavolat hasiče nebo se aspoň pokusit začít hasit. Díky doddie
Tu je odpoveď z Aukra:
Vážená uživatelko, vážený uživateli,
děkujeme vám za návrh.
Mrkneme na něj a předáme na ty správné lidi.
Náš čas věnujeme neustálému zlepšování služeb, aby se vám u nás dobře nakupovalo i prodávalo. Proto se prosím nezlobte, že na každý návrh neodpovídáme samostatně.
Vaše Aukro
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.