Zaregistrován
14. 9. 2008
Narazil jsem na nasledujici clanek, nemuzu se o nej nepodelit:
http://www.pooh.cz/pooh/a.asp?a=2016525
Je to uz par let stare, ale mel to kraaasne promyslene - obcanku ukazal jen 2x, zjevne falesnou, kamerove zaznamy mezitim smazane, pracovnice banky a posty si logicky nepamatuje nic, pres IP adresy dopadeni nemozne, pres P.O. BOX totez. No, skoda milion, pachatel nedohledatelny ...
Zaregistrován
2. 11. 2008
Tak mi drž palce, od zítra za týden mám soudní jednání v Ostravě s tím podvodníkem z aukra. Pan inženýr si od podvodu změnil příjmení a měli jste vidět jeho odvolání, čeština plakala, když to psal!😁
Aukro, to je ráj pro takové podvodníky, hlavně když máš u každé aukce děštník, který je člověku na dvě věci!
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Zaregistrován
17. 8. 2010
mischel: to ale nejspis neni ten podvodnik z clanku vyse nebo jo?
Zaregistrován
2. 11. 2008
Nene, já měl to štěstí, že tento nebyl tak inteligentní, jako ten z toho článku, jinak bych měl smůlu.
Zaregistrován
2. 11. 2008
Tak jsem dnes byl u soudu v Ostravě a pro informaci "petulinek21" sedí od 23.8.2013 ve věznici ve Vinařicích. Nepožádal si o eskortu k soudu, tak to bylo rychlé a do hodiny rozhodnuté!😉
Zaregistrován
17. 8. 2010
Pro zajimavost- jaka byla celkova skoda a kolik dostal?
Zaregistrován
2. 11. 2008
On toho měl více, nejen podvody na aukru. Co vím, tak sedí za 5ti miliónový podvod a podvedeným z aukra byla trestní oznámení zastavena, protože sazba byla vyšší za co sedí. Sazbu měl 5-8let a kolik dostal přesně nevím.
Jen mě zaráží, že se jeho podvody nesčítají na celkovou dobu ve vězení, ale bere se jen ten největší(podvod) a ostatní jako by neudělal!!! Náš stát vlastně chrání podvodníky před podvedenými!!!
Zaregistrován
27. 2. 2010
Aha, takže aukro byl jenom takový "přivýdělek"... 👿
Zaregistrován
2. 11. 2008
Zaregistrován
14. 9. 2008
takze vysledek je ten, ze prachy, co jsi mu poslal, uz neuvidis?
To je opravdu smutny konec ...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.