Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, HeliFox, smith

Ještě dodatek: To, že je pohlednice ručně malovaná, neznamená, že je dražší než sériově vyrobená. Koneckonců, můžete si jich sám namalovat, kolik budete chtít. :-) Něco jiného by bylo, kdyby to byla originální kresba nějakého známého malíře - pak by se cenila stejně jako jiná jeho kresba.

Zkuste dát, kolik chcete, ale domnívám se, že je to hodně. Já jsem sám nikdy nic v internetové aukci ani nekupoval ani neprodával, takže nemám zkušenosti. Možná by to chtělo napřed se nějakou dobu jen dívat, za kolik se podobné věci nabízejí (a taky za kolik se skutečně prodají), a pak teprve sám něco nabízet. Chápu, že jestli je Vám 18, jak píšete na ICQ, tak jste nedočkavý - ale sběratelství je běh na dlouhou trať. (To mi můžete věřit, sbírám mnohem déle, než Vy jste na světě.)

Můžete zkusit obojí. Pokud jste z Přerova, nemáte to taky daleko do Olomouce. Tam byl "blešák" minulou sobotu, další je 13. října v klubu Sidia (hotel naproti hl. nádraží, vchod ze tř. Kosmonautů). Ještě předtím bude 13. až 18. září prodejní výstava Antik Olomouc, viz http://www.antikolomouc.w1.cz/
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.