Zaregistrován
6. 10. 2016
Pokud se chcete pochlubit, nabídnout k prodeji, vyměnit nebo jenom pokecat 😉
Moje sbírka http://stare-ceske-tisky.cz
Zaregistrován
6. 10. 2016
Zaregistrován
17. 3. 2014
Na chlubení už nemám téměř nic kromě svázaných Vlastenských novin a prvních dvou ročníků Hlasatele českého, které jsem si nechal jen z jakési přízně k těmto obroditelům kolem Krameria, Heka, Zieglera, Pospíšila a dalších. Baví mě spíš listiny, jsou přeci jen o něco skladnější a líp se v nich prohlíží. Ale jsem otevřen jakémukoli pokecu o starých tiscích.
Zaregistrován
16. 2. 2008
Do kterého roku je to ještě starý tisk?
Třeba v sekci starožitnosti jsem si urči hranici 1918 😃 😉 a jsou kolem toho hádky 🙄
Zaregistrován
17. 3. 2014
Já to beru s koncem ručního papíru, čili nějaká polovina 19. století, ale jsou tam samozřejmě přesahy. Viděl jsem klasický Nebeklíč v gotice na ručním papíře asi ještě z roku 1900.
Zaregistrován
1. 8. 2010
Mám tieto dve listiny, jedna z čias Márie Terézia a druhá Ferdinanda I. Mali by mať niečo spoločné s vínom🙂 . U "nás v škole by ich mali reštaurovať, ale je to len v jednaní.
Obrázky:
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
24. 11. 2018
Tento evangelický kancionál se předává už po 8. generaci,asi nebude nijak cenný ale já mám k němu osobní vztah.
Obrázky:
Zaregistrován
24. 11. 2018
I když nebude tak úplně bezcenný https://alatera.cz/index.php/veskere-pisemnosti/bible/1657/kancional-elsner-1834-2-detail
Zaregistrován
20. 2. 2019
Ale zrovna v otázce cen bych se podle tohoto webu neorientoval.
Případně bych dělil čtyřmi ;-)
Zaregistrován
24. 11. 2018
A samozřejmě nesmí chybět rodinná bible , farář nám s ní četl na svatbě, stejně jako mým předkům i když měl text "přeložený" na papírku☺️
I po těch letech je v bezvadném stavu a myslím,že je cennější než kancionál i když je to pro mě poklad, zajímá mě,kolik to mělo cenu tehdy a dnes.
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.