Moderátoři: dejvy, smith, ikanek, regula_jan

Profilový obrázek
Akir

Moderátor

Zaregistrován:
11. 7. 2006

#11 6. 4. 2009, 19:54

Dejvy, co je na těch FDC Bermudy, o kterých ses zmiňoval?

Profilový obrázek
dejvy

Moderátor

Zaregistrován:
21. 7. 2007

#12 6. 4. 2009, 19:55

Podívám se, teď jsem v práci.

Profilový obrázek
dejvy

Moderátor

Zaregistrován:
21. 7. 2007

#13 7. 4. 2009, 08:33

Raději to naskenuji, až budu doma. Vlevo je nějaká kresba - starý text v rámečku, kolem nějaké postavy. Ale pod tím vším je znak. Takže jako celek možná zaujme, možná ne.
Jinak jedna dobrá zpráva - dnes jsem se zastavil na poště a známky s vlajkami amerických států a provincií tam měli, tak jsem je hned vzal (sice celý svitek obsahující 5 sérií, ale to není problém, zájemce na tento námět mám). Vyšla už i druhá série, ale tu bohužel neměli. Letos budou další, celkem jich má být šest. Bohužel od 11.5. se opět zvyšuje poštovné, takže už budou 44 centové.

Profilový obrázek
Akir

Moderátor

Zaregistrován:
11. 7. 2006

#14 7. 4. 2009, 19:42
Raději to naskenuji, až budu doma. Vlevo je nějaká kresba - starý text v rámečku, kolem nějaké postavy. Ale pod tím vším je znak. Takže jako celek možná zaujme, možná ne. Jinak jedna dobrá zpráva - dnes jsem se zastavil na poště a známky s vlajkami amerických států a provincií tam měli, tak jsem je hned vzal (sice celý svitek obsahující 5 sérií, ale to není problém, zájemce na tento námět mám). Vyšla už i druhá série, ale tu bohužel neměli. Letos budou další, celkem jich má být šest. Bohužel od 11.5. se opět zvyšuje poštovné, takže už budou 44 centové.

dejvy napsal/a:

Raději to naskenuji, až budu doma.

OK, rád si počkám

Obrázek vložený uživatelem

Předpokládám, že to je tahle "Flags of Our Nation Set 1" ze 14.6.2008.
Mám zájem, kdyby se ti podařilo sehnat i tu druhou serii ze září 2008 bylo by to fajn.

V srpnu by se měla objevit "Flags of Our Nation Set 3"

a v září "Flags of Our Nation Set 4"

ale to už asi budeš doma, že jo? :-)

Profilový obrázek
dejvy

Moderátor

Zaregistrován:
21. 7. 2007

#15 8. 4. 2009, 22:25

Tak už jsem doma, ale dej mi ještě chvíli na aklimatizaci a přivítání se se známými a příbuznými.
Pokud se týká vlajek - kdybych to věděl dříve, zašel bych na hlavní poštu. Bohužel jsem na to měl jenom pondělí, tak jsem byl jenom na dvou malých. V poštovní agentuře kousek od práce neměli žádné, na poště kousek od bytu jen ty první a ve filatelistickém obchodě se novinkami nezabývají.
Letos se určitě do USA vrátím (mám už i předběžný termín), takže by snad neměl být problém ty nové sehnat. Akorát jak jsem již psal, budou o něco dražší - 44 centů.

Profilový obrázek
Akir

Moderátor

Zaregistrován:
11. 7. 2006

#16 11. 4. 2009, 17:03
Tak už jsem doma, ale dej mi ještě chvíli na aklimatizaci a přivítání se se známými a příbuznými. Pokud se týká vlajek - kdybych to věděl dříve, zašel bych na hlavní poštu. Bohužel jsem na to měl jenom pondělí, tak jsem byl jenom na dvou malých. V poštovní agentuře kousek od práce neměli žádné, na poště kousek od bytu jen ty první a ve filatelistickém obchodě se novinkami nezabývají. Letos se určitě do USA vrátím (mám už i předběžný termín), takže by snad neměl být problém ty nové sehnat. Akorát jak jsem již psal, budou o něco dražší - 44 centů.

Jasně :-) až se rozkoukáš, pošli nabidku na akir(zavináč)akir.name
Díky

Profilový obrázek
Akir

Moderátor

Zaregistrován:
11. 7. 2006

#17 14. 4. 2009, 21:08

Zjednodušil jsem "chyběnku" :-)

Profilový obrázek
Akir

Moderátor

Zaregistrován:
11. 7. 2006

#18 20. 4. 2009, 21:26

Ahoj dejvy
měl jsi čas se podívat na ty "znaky" popř. další?

Profilový obrázek
dejvy

Moderátor

Zaregistrován:
21. 7. 2007

#19 20. 4. 2009, 22:51

Obvyklý problém - přes den jsem v práci, pak doháním vše, čemu jsem se 3 měsíce nemohl věnovat, takže filatelie je trochu mimo. Tento týden opět zabitý, snad příští víkend - bude prodloužený (pokud mě tedy nepošlou do Sofie).

Profilový obrázek
Akir

Moderátor

Zaregistrován:
11. 7. 2006

#20 20. 4. 2009, 23:44
Obvyklý problém - přes den jsem v práci, pak doháním vše, čemu jsem se 3 měsíce nemohl věnovat, takže filatelie je trochu mimo. Tento týden opět zabitý, snad příští víkend - bude prodloužený (pokud mě tedy nepošlou do Sofie).

Fajn, takže se budu těšit na 1. máje /tentokrát bez mávátek :-) /

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.