Moderátoři: dejvy, smith, ikanek, regula_jan

Dejvy, co je na těch FDC Bermudy, o kterých ses zmiňoval?
Akir
Nové Evropské Známky

Raději to naskenuji, až budu doma. Vlevo je nějaká kresba - starý text v rámečku, kolem nějaké postavy. Ale pod tím vším je znak. Takže jako celek možná zaujme, možná ne.
Jinak jedna dobrá zpráva - dnes jsem se zastavil na poště a známky s vlajkami amerických států a provincií tam měli, tak jsem je hned vzal (sice celý svitek obsahující 5 sérií, ale to není problém, zájemce na tento námět mám). Vyšla už i druhá série, ale tu bohužel neměli. Letos budou další, celkem jich má být šest. Bohužel od 11.5. se opět zvyšuje poštovné, takže už budou 44 centové.

dejvy napsal/a:
Raději to naskenuji, až budu doma.
OK, rád si počkám
Předpokládám, že to je tahle "Flags of Our Nation Set 1" ze 14.6.2008.
Mám zájem, kdyby se ti podařilo sehnat i tu druhou serii ze září 2008 bylo by to fajn.
V srpnu by se měla objevit "Flags of Our Nation Set 3"
a v září "Flags of Our Nation Set 4"
ale to už asi budeš doma, že jo? :-)
Akir
Nové Evropské Známky

Tak už jsem doma, ale dej mi ještě chvíli na aklimatizaci a přivítání se se známými a příbuznými.
Pokud se týká vlajek - kdybych to věděl dříve, zašel bych na hlavní poštu. Bohužel jsem na to měl jenom pondělí, tak jsem byl jenom na dvou malých. V poštovní agentuře kousek od práce neměli žádné, na poště kousek od bytu jen ty první a ve filatelistickém obchodě se novinkami nezabývají.
Letos se určitě do USA vrátím (mám už i předběžný termín), takže by snad neměl být problém ty nové sehnat. Akorát jak jsem již psal, budou o něco dražší - 44 centů.

Jasně :-) až se rozkoukáš, pošli nabidku na akir(zavináč)akir.name
Díky
Akir
Nové Evropské Známky

Ahoj dejvy
měl jsi čas se podívat na ty "znaky" popř. další?
Akir
Nové Evropské Známky

Fajn, takže se budu těšit na 1. máje /tentokrát bez mávátek :-) /
Akir
Nové Evropské Známky
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.