Moderátoři: numpszi, smith

mike-p74

Uživatel

Zaregistrován
12. 2. 2011

#31 - 21. 2. 2011, 13:34
Vlákno a debata, jak je dobrým zvykem tady, už se posunula trošku někam jinam. Ale proč ne. Mike, neznám z klubu nikoho osobně, ale milionářů několik máme, to je evidentní. Za sebe Tě (omlouvám se, jestli tykám nevhodně) možná potěším, bankovky sbírám zhruba 3 roky a protože v podstatě jen chybotisky troufnul bych si říct, že se můžu pochlubit nejmenší sbírkou ze všech kolegů tady

V pohodee tykej 🙂
jestlize sbiras chybotisky, tak si myslim ze jich tolik neni jako normalnich bankovek , ALE co jsem si vsiml tak chybotisky treba na aukru jsou hodne drahy,
ZAvidim milionarum ze si mohou koupit jakkoukoliv bankovku :-) , me se pomalu o tech bankovkach zda 😉
ale jsem uplne normalni smrtelnik, takze bankovky ktere bych chtel jsou pro me bohzel v zivote nedosazitelne 😳

chybotisky

Uživatel

Zaregistrován
1. 1. 2009

#32 - 21. 2. 2011, 14:47

typuju správně ročník 74? Nic není nedosažitelné, jen to chce trpělivost a hodně práce. Myslím, že nikdo ze zdejších milionářů se tak nenarodil😉

majkl

Uživatel

Zaregistrován
27. 2. 2010

#33 - 21. 2. 2011, 15:13

mike, netřeba mít nějaké komplexy a (jak píše sabatapetr) chce to jen trpělivost a hodně práce.
Mezi sběrateli jsou lidé s různými stavy kont, a tedy i různými sběratelskými možnostmi, ale všechny spojuje jedna věc - zájem o bankovky (pokud to nejsou spekulanti a zlatokopové). Takže i když sám nemám žádného hnědého legionáře, rád ho těm šťastnějším pochválím a v klidu si řeknu, že ho třeba jednou mít budu. A ti, co ho mají, nám ho rádi ukážou a podělí se o informace. Každý se sbíráním jednou začíná a pak nějak pokračuje... Spousta věcí je otázkou priorit: koupím si bankovku, nekoupím si něco jiného...

mike-p74

Uživatel

Zaregistrován
12. 2. 2011

#34 - 21. 2. 2011, 15:24

:-)
dekuji , legionar ? to mate peknej cil , vcelku drahej ..., pekna bankovka ,,,
ja jsem se do tech bankovek pekne ( zazřal )jak se rika , a furt koukam na ruzny servry a je to kolikrat tezke odolat,ale nic jineho mi nezbyva, NENI den abych se nekoukal na ty moje ikdyz jsem v zacatcich , Ja jsem v takove fazy ze si radeji koupim bankovku nez neco na sebe :-)
akorat me mrzi ze treba na tom aukru jsou tak drahe anebo zase maji drahe postovne :-(
chtel jsem zkusit zajet na nejakou tu burzu ale bohuzel je vse daleko a taky ten cas,ALE jsem rouhodnut ze o prazdinach pojedu s pritelkyni na vylet a samozrejme na nejakou burzu kouknout na Vase ulovky..

chybotisky

Uživatel

Zaregistrován
1. 1. 2009

#35 - 21. 2. 2011, 15:35

a neuvažoval jste nad tím zbavit se přítelkyně? Možná by potom bylo jak na bankovky tak i na svetřík😉

majkl

Uživatel

Zaregistrován
27. 2. 2010

#36 - 21. 2. 2011, 15:41

záznam z nedávného rozhovoru majkl a jeho žena:
Ž: "Tak prý má být podle Mayů za rok konec světa. "
M: "Tak to si koupím legionáře!"
Ž: "To bude konec světa o něco dřív!"
😁 😁 😁

mike-p74

Uživatel

Zaregistrován
12. 2. 2011

#37 - 21. 2. 2011, 15:41
a neuvažoval jste nad tím zbavit se přítelkyně? Možná by potom bylo jak na bankovky tak i na svetřík😉

:) 🙂 NE ne dekuji ,zajimava uvaha , ale jsem rad ze ji mam , za 1. toleruje muj konicek a za 2. na valentyna mi oznamila ze je tehotna , Takze doufam ze bude vse v poradku a budu Tatka 🙂 🙂
ona zase sbira znamky 🙂
A na svetrik nespecham , pac dlouho nevydrzi ALE bankovky jo 🙂

mike-p74

Uživatel

Zaregistrován
12. 2. 2011

#38 - 21. 2. 2011, 15:43
záznam z nedávného rozhovoru majkl a jeho žena: Ž: "Tak prý má být podle Mayů za rok konec světa. " M: "Tak to si koupím legionáře!" Ž: "To bude konec světa o něco dřív!" 😁 😁 😁

ZAjimavy rozhovor 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉 😉 😉 😉

A jak to tipujete ?????
kdy to bude ???

NumizmatSR

Uživatel

Zaregistrován
22. 3. 2009

#39 - 21. 2. 2011, 15:56
:) 🙂 NE ne dekuji ,zajimava uvaha , ale jsem rad ze ji mam , za 1. toleruje muj konicek a za 2. na valentyna mi oznamila ze je tehotna , Takze doufam ze bude vse v poradku a budu Tatka 🙂 🙂 ona zase sbira znamky 🙂 A na svetrik nespecham , pac dlouho nevydrzi ALE bankovky jo 🙂

Tak to gratulujem :-) Hlavne k bábu..ale aj k Tvojmu ošiaľu k bankovkám - dúfam, že Ti to vydrží :-)

mike-p74

Uživatel

Zaregistrován
12. 2. 2011

#40 - 21. 2. 2011, 16:01

Dekuji :-) , pristi tyden jde k doktorovy jestli se to uchyti , pač v listopadu se to bohuzel neuchytilo :-(
takze ted musi byt jako v bavlnce, takze taky ted nemohu rict ze jsem si udelal radost s bankovkama, musim chvilku pockat , VIZ rozprava Majkl a Žena :-)
me bankovky vydrzi sbirat ale horsi to bude s nedostatkem penez na ně....

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.