Zaregistrován
26. 2. 2020
Tak tato obálka se mi fakt líbí. A moc. Vypadá úplně obyčejně, ale má vlastně všechno … V jednom z případů byla podána doporučeně (R-nálepka s čárovým kódem), pěkný čitelný otisk denního razítka s obrazovou částí, nálepku D+1 a chlopeň byla zalepena služební nálepkou... holt na poště ve Valašském Meziříčí 1, byl 17.12.2020 někdo pořádná pečlivka ...😃
Obrázky:
Zaregistrován
12. 6. 2012
Pošta Jeníkovice - to si někdo fakt vyhrál s návrhem!
A kde se ty, skoro 30 let nepoužívané, nálepky berou ... (škoda, že se nedá zjistit kde a kdy, zapomněli to kdekoliv orazítkovat)
Inu, tolik zábavy, kterou trh nezná! (To jen abych si trošku rýpl do investičních sběratelů.)😋
Zaregistrován
26. 2. 2020
Nic nového mezi obálkami na postupné vpisování adres se nyní neobjevuje. U mě a ani u Pavla III. Ten sem už nedává ani žádné nové vlaječky ...😕
Ale protože vím jaký je "vetešník" (sebere kdeco, co někde leží a jen to čuchlo k poště) a líbil se mi "koncept" tzv. kontejnerové filatelie kdysi dávno v tomto vlákně, napadlo mě sem něco z ní přidat, i když to není v názvu vlákna. Třeba to zaujme …
Dopisy se přepravují v tzv. uzávěrech (tj. v normálních pytlech). No normálních … všimnul si jich už někdo?
Třeba v Malajsii mají krásně modré...
Obrázky:
Zaregistrován
26. 2. 2020
V Rusku bílé s modrým textem ….
Obrázky:
Zaregistrován
26. 2. 2020
To u nás v Čechách držíme pořád národní barvy v podobě trikolóry ...
Obrázky:
Zaregistrován
26. 2. 2020
Tak až zase nějaký najdu, tak to sem přidám...😁
Zaregistrován
12. 6. 2012
Se nedá sbírat. Třeba ty čínské žoky ...🙂
Ale dával jsem sem (?) pytlík švédské pošty co v ní posílají anglické časopisy. Ten jsem vyžebral od adresáta.
Zaregistrován
26. 2. 2020
Španělská pošta má pytel - jak jinak - žlutý ...
Obrázky:
Zaregistrován
26. 2. 2020
Česká pošta s.p. používá ještě tyto bílé pytle s logem firmy ...
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.