Moderátoři: smith, Altmann

Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

Vytvořeno:
7. 5. 2020, 19:51

Ach jo.
Já nezpochybňuju, že se to stalo.
Ale text ze Sputniku je. Sám tam uvádíte Infokurýr a tam slovo od slova ten článek je..a pod ním je zdroj - SPUTNIK (na jejich webu je ten článek taky)

Prostě ta omáčka od "historika" Hrnka. Stejnou logikou by někdo mohl tvrdit, že Rudá armáda si nezaslouží žádnej pomník, protože se dopouštěla zvěrstev...

Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

Vytvořeno:
7. 5. 2020, 19:51

Paule,
Vy jste v poslední době zaměřen na moji osobu, já to již beru osobně. Vy si fakt myslíte, že existuji lidé v nějakých zasraných novinách, které neznám? Ale stejně, pokud k vraždění došlo, je to povinnost aby to všechny noviny měli ve svých archivech, doufám, že se omluvíte, ne mně, ale těm mrtvý, které dle Vás a nějakého putníku neexistovali!

CZ Turistika je snad sputnik?

Ladislavaliev@atlas.cz

Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

Vytvořeno:
7. 5. 2020, 19:53

No vidaa já to neznám, ale jak se liší mrtví dle Vás? Stále jde o vraždění. Já toho historika neznám, sputnik neznám, ale stále se bavíme o vraždění, kterého se tam vlasovci dopustili. Mezi historiky se fakt takto nemluví a nejedná.

Ladislavaliev@atlas.cz

Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

Vytvořeno:
7. 5. 2020, 19:54

Paule, Vy jste v poslední době zaměřen na moji osobu, já to již beru osobně. Vy si fakt myslíte, že existuji lidé v nějakých zasraných novinách, které neznám? Ale stejně, pokud k vraždění došlo, je to povinnost aby to všechny noviny měli ve svých archivech, doufám, že se omluvíte, ne mně, ale těm mrtvý, které dle Vás a nějakého putníku neexistovali! CZ Turistika je snad sputnik?

Znova, vůbec nezpochybňuju, že se událost stala. Ale text od "Hrnka" a další omáčka vyšla na Sputniku. Co je na tom těžkýho pochopit? Já se na Vás nězaměřuji, to je absurdní, jen jsem na štvavý články z proruskejch webů alergickej.

Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

Vytvořeno:
7. 5. 2020, 19:56

No vidaa já to neznám, ale jak se liší mrtví dle Vás? Stále jde o vraždění. Já toho historika neznám, sputnik neznám, ale stále se bavíme o vraždění, kterého se tam vlasovci dopustili. Mezi historiky se fakt takto nemluví a nejedná.

Jakej je rozdíl mezi příslušníkem ROA a příslušníkem Rudé armády? Oba bojovali za totalitní režim. Mrtví z rukou Rudé armády jsou jiní než z ROA?

Já bych pomníky nestavěl nikomu...

Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

Vytvořeno:
7. 5. 2020, 19:58

Kdyby jste sem vložil text z webu "turistika", neřekl bych ani popel. Ale ta štvavost Sputnikovská, tu poznám na kilometr. 😕

Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

Vytvořeno:
7. 5. 2020, 19:59

Ale vám to přišlo mailem, nic vám nevyčítám. Nemohl jste to vědět.
(Sám jste vybízel, aby tu nikdo z těhlech webů necitoval nebo sem nic nedával.)

Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

Vytvořeno:
7. 5. 2020, 19:59

Já Vám nerozumím, pokud by tam vraždili Němci je to snad OK? Čím se liší vraždění Vlasovců: Jen mi je záhadné, jak pečlivě sledujete Sputník. Já to asi budu sledovat také. Vy, jak se píchne do Vlasovců jste jak čertím Bertík. Nejde o obsah, on to napsal jak to asi cítil, nevím, jak by h´jste to napsal Vy, celkem by mně to i zajímalo. Víte, to je právě to přepisování historie, možná si to ani neuvědomujete. Ale nejprve jste mně napálil a dosti hrubě a to bohužel ji neobhájíte.

Ladislavaliev@atlas.cz

Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

Vytvořeno:
7. 5. 2020, 20:01

Nesleduju, jen jsem zkopíroval text a zjistil odkud to je. Záležitost na pár sekund.

Vlasovci byly šmejdi..Pro mě stejný, jako vojáci Stalina nebo Hitlera.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.