Ach jo.
Já nezpochybňuju, že se to stalo.
Ale text ze Sputniku je. Sám tam uvádíte Infokurýr a tam slovo od slova ten článek je..a pod ním je zdroj - SPUTNIK (na jejich webu je ten článek taky)
Prostě ta omáčka od "historika" Hrnka. Stejnou logikou by někdo mohl tvrdit, že Rudá armáda si nezaslouží žádnej pomník, protože se dopouštěla zvěrstev...
Paule,
Vy jste v poslední době zaměřen na moji osobu, já to již beru osobně. Vy si fakt myslíte, že existuji lidé v nějakých zasraných novinách, které neznám? Ale stejně, pokud k vraždění došlo, je to povinnost aby to všechny noviny měli ve svých archivech, doufám, že se omluvíte, ne mně, ale těm mrtvý, které dle Vás a nějakého putníku neexistovali!
CZ Turistika je snad sputnik?
Ladislavaliev@atlas.cz
Znova, vůbec nezpochybňuju, že se událost stala. Ale text od "Hrnka" a další omáčka vyšla na Sputniku. Co je na tom těžkýho pochopit? Já se na Vás nězaměřuji, to je absurdní, jen jsem na štvavý články z proruskejch webů alergickej.
Jakej je rozdíl mezi příslušníkem ROA a příslušníkem Rudé armády? Oba bojovali za totalitní režim. Mrtví z rukou Rudé armády jsou jiní než z ROA?
Já bych pomníky nestavěl nikomu...
Já Vám nerozumím, pokud by tam vraždili Němci je to snad OK? Čím se liší vraždění Vlasovců: Jen mi je záhadné, jak pečlivě sledujete Sputník. Já to asi budu sledovat také. Vy, jak se píchne do Vlasovců jste jak čertím Bertík. Nejde o obsah, on to napsal jak to asi cítil, nevím, jak by h´jste to napsal Vy, celkem by mně to i zajímalo. Víte, to je právě to přepisování historie, možná si to ani neuvědomujete. Ale nejprve jste mně napálil a dosti hrubě a to bohužel ji neobhájíte.
Ladislavaliev@atlas.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.