ANO- je to pravda, přišlo mi to meilem a je to pravda a tak tedy o čem vlastně si povídáme? Pravda je, že kdys jsem to věděl a zapomněl, v Turzovce jsem byl asi 5 x, kamarád byl z Turzovky, možná jsem byl i u památníku, ale zapomněl jsem a to je asi moje ostuda.
Ladislavaliev@atlas.cz
starý muž je nějaký vztahovačný a podrážděný, asi nechutnal oběd nebo co😃 taky dělá problém čtení a pochopení textu, nedávno to bylo překrucování mých slov, teď zase tvých Paule...
Altmann reaguje:
Překrucování či nepochopení?
Já tam tu Turistiku měl, možná si Paul nevšiml, to se stává, na oběd jsem měl guláš a Plzeňské. 😋
ferovyobchodnik@seznam.cz
Paule jo a dával to sem několik dní zpět i měsíček, tuším do tlachárny
No a proč jste nezareagoval? Vás vraždění v Čechách a na Slovensku již nezajímá? Berete II. světovou válku jako tažení Napoleona a to bohužel nejde. Když to nechcete pochopit, tak si poznámky nechte do jiného fóra (prosím)
PS. Když tak již starší pán ušáku. Znáte seriál Hospoda?
Do hrůz Sovětskýho režimu mě nejvíc zasvětil Šalamov, neobtežoval se statistikama a sáhodlouhym psaním(Solženicyn).. ale jeho knihy povídek budou mít vždy v mojí knihovně čestný místo.
Ta absurdnost jak se nakládalo s právem, ta šílenost vězňů, z kterejch hlad a nelidská práce udělala zvířata.
Gulag byl prý jediným místem, kde neexistovalo opravdové přátelství (mezi vězni).
Paul napsal/a:
Jakej je rozdíl mezi příslušníkem ROA a příslušníkem Rudé armády? Oba bojovali za totalitní režim. Mrtví z rukou Rudé armády jsou jiní než z ROA?
Já bych pomníky nestavěl nikomu...
Rozdíl je že to byli zradci, kolaboranti, vrazi v Polsku, Československu a Ukrajině.. Vrazi kteří dělali špinavou práci za nacisty.. S vojáky rude armady či dalšimi regulernimi vojáky spojeneckych sil se nedají v žádném případě srovnávat..
Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com
na pitomosti, třeba jako to s těmi komunisty, nemá smysl ani reagovat... a ještě mě ten kokot bude označovat jako bratra...
tak hlavně, že víte, jak 2ww beru😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.