Moderátoři: smith, Altmann

turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

Vytvořeno:
11. 7. 2020, 21:17

Mně to rovněž vtipné nepřipadá... 🙄

ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

Vytvořeno:
11. 7. 2020, 21:40

Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

Vytvořeno:
11. 7. 2020, 21:47

Je to vtipné, on by se rád pasoval do osobnosti Žukova, ale je mi jasné, že když napíši cokoliv, opozice vyskočí jak čertíci z krabičky je to však v pořádku, každý máme svůj názor

Ladislavaliev@atlas.cz

Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

Vytvořeno:
11. 7. 2020, 21:50

To bych se hádal, na podporu Trumpa by tu nikdo nevyskočil nikdy. Nebo jsem si nevšiml. Je to podivnej chlap.

ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

Vytvořeno:
11. 7. 2020, 22:11

Paul napsal/a:

To bych se hádal, na podporu Trumpa by tu nikdo nevyskočil nikdy. Nebo jsem si nevšiml. Je to podivnej chlap.

to víš, když se řekne, že je zeman sprostej odsouzenej lhář, což je pravda, tak zelené a červené mozky budou bučet, že je to PÁN PREZIDENT. ale když jde o prezidenta (nemyslím supermana putina) jim nemilého, tak se z něho sranda dělat může... byť jsem třeba nepostřehl, že by se chtěl stavět do role nějakého pošuka žukova...
Trump je jaký je. (nejspíš jen) jedna epizoda v dějinách. je vtipné, že se na něj spílá za věci, za které by tady nejraději dávali medaile. ale on je emerickej, takže to je jasné no

ferovyobchodnik@seznam.cz

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

Vytvořeno:
11. 7. 2020, 22:33

Trumpa považují za ... zvláštního i rodinní příslušníci. Je otázka, jak se mu podařilo získat takový majetek, co má, protože pokud firmu řídil stejně jako presidentuje... Ale třeba na to měl nějakého skutečně schopného managera (a ne jako jsou ti u nás).

Jo, na Zemana jsem taky slyšel chválu typu "kdyby nebylo Zemana, tak nám Číňani žádné roušky neprodali". Zvláštní, že jinde Zemana nemají a Číňani jim roušky prodali a za lepší cenu. Zeman byl kdysi dobrý, ale prochlastal si mozek. Měl zůstat u objímání dubů, vzpomínalo by se na něj celkem v dobrém. Sám si to pokazil.

ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

Vytvořeno:
11. 7. 2020, 22:35

hovno si pokazil, furt je dost bezkozků, kteří ho volili, vzhlíží k němu apod.... myslíš, že u těch si někdy něco pokazí?😃 naivo...

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

Vytvořeno:
11. 7. 2020, 22:53

hovno si pokazil, furt je dost bezkozků, kteří ho volili, vzhlíží k němu apod.... myslíš, že u těch si někdy něco pokazí?😃 naivo...

Pokazil si to historicky. Bude už navždy posuzován jako sprosťák, lhář a alkoholik. To, že ho VI. cenová bude i nadále obdivovat na věci nic nemění.
Já teda pořád naivně věřím, že třeba takový Blesk se nestane normou pro vynikající žurnalistiku a třeba že Rembrandt bude stále považován za výrazně lepšího umělce než Knižák a že se "díla" typu "Umělcovo hovno" (to ale není Knižák) nestanou normou. Ale uznávám, že su asi naivní a zaostalý. Ti, kteří jsou v čele modernismu, by nejspíš napsali, že i zapšklý, byť neví, co to znamená.

ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

Vytvořeno:
11. 7. 2020, 22:59

hele, nechci se tě dotknout, ale naivně to zní. historii píšou vítězové (do nějaké míry). zeman je, jestli chceme nebo ne, vítěz. dvojnásobný. a dokud se to bude hodit, dokud budou žít by divné myšlenky a sliby, tak bude i nadále. to, že je označen jako lhář a blb je "jen" příznakem ještě fungující demokracie a práva. v historii to může a nemusí být znát.
btw pokles žurnalistiky ej fakt tristní (nebo je to jen vzestup a množství té "nové" žurnalistiky?)

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

Vytvořeno:
11. 7. 2020, 23:19

Zeman sice vyhrál (bohužel) ve dvou volbách, ale jeho věrný Ovečka nedokáže jeho světlou památku do budoucna připomínat a osvětlovat svými moudrými a laskavými výroky. Novotný taky vyhrál presidentskou ... nominaci (volba byla už asi jen formalita) a nikdo ho dnes už neadoruje, naopak, do značné míry je úspěšně zcela zapomenut. Dokonce i Klausem se už dnes málokdo ohání, byť se čas od času snaží se připomenout.

No ale, je fakt, že mezi určitými lidmi je Zeman i Klaus (byl) celkem "populární" a inspirativní:
https://www.youtube.com/watch?v=O9k1Kr3EQXE
https://www.youtube.com/watch?v=66YDJ8J4UEI
ovšem jestli to je vítězství, tak nevím.😉

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.