Turte, já se upřesním, myslel jsem ruské obzory(listy), které se zabývají vojenskou historii. Naopak dnes jsem si pročetl, jací jsou Turci a Rusové kamarádi, neb projeli (/konečně) celou trasu v Syrii společnou hlídkou. Turecko zabezpečilo svůj prostor. Je to jen snaha novinářů předjímat situaci.
Ladislavaliev@atlas.cz
Ale tady přece nejde o to jsou-li nebo nejsou Rusko a Turecko kámoši, ale o to že Řecko, člen NATO a EU, požádalo o pomoc proti Turecku Rusko, když obě výše uvedené organizace se na Řecko vy...li. Vůbec se nedivím že ty "správné" sdělovací prostředky tuto informaci zamlčují, vždyť přece Rusko je náš nepřítel, nebo ne?!
Ostatně soudím že EU musí být zničena.
Z Ruska se dělá nepřítel a ta zpráva o tom Řecku a Turecku byla jediná u nás. Kdyby to byla pravda, to by se hned Rusko ozvalo.
Horší je, že válka probíhá mezi Ázerbájdžánem a Arméni a četl jste Vy neb někdo jiný o tomto??
Je to problém opět pro Rusko. V Azeru mají svoji základnu a je to zájmová oblast Turecka a Arménie, zatím já jsem nezapomněl, že Turci vyvraždili více jak milion Arménů Jistě to znáte a učili se ve škole. Dokonce již i Brusel vydal směrnici, že to byla genocida.
Ladislavaliev@atlas.cz
Jasně, media podmaněná iluminátama vše zamlčujou. .Doporučuju si pročíst zahraniční tisk, situace je složitá...
http://en.kremlin.ru/events/president/news/63738
Vykašlete se parlamentní listy, tady si můžete pročíst, o čem jednali. Co píše ten pablb z SPD nemá cenu komentovat.
Paule dobré. nejvíce mně štve ta mešita. Je to stará byzantská památka to si mohli odpustit. Pravoslaví a já( Rusko, Srbsko, Řecko, Gruzie) to pochopitelně považuji za výboj musulmanu.
Nebude to až tak pravda, ale v románech o dobytí města se píše, v tehdy v pravoslavném kostele při dobytí města se musulmanští koně brodili po břicho v krvi. Já jsem křesťan.
Jinak v tom telefonátu je tam hlavně kšeft, ale díky za to, já si to rovnám v hlavě.
Ladislavaliev@atlas.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.