Moderátoři: smith, Altmann

Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

Vytvořeno:
24. 7. 2020, 08:05

mitom007

1. nejsem geniální
    2.Já jsem to, který píše že Rusko-řecko je blbost
  2. O nábřeží nic nevím, televizi nesleduji.
  3. Vy pořádně čtěte co napíši, jste zbrklý

Ladislavaliev@atlas.cz

Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

Vytvořeno:
24. 7. 2020, 08:30

Paul napsal/a: http://en.kremlin.ru/events/president/news/63738 ...

Já bych v tomto tvrzení neviděl nic nehorázného. Moderátor pouze uvedl fakta.

Ludvíka Svobody si můžeme za některé věci v jeho životě vážit, ale na druhé straně jeho politická dráha a jeho jistá forma přesvědčení jsou výmluvná. Jednalo se o prezidenta z dob nejtvrdší normalizace, který svým jménem kryl naprostou většinu normalizačních rozhodnutí normalizačního ÚV.

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

Vytvořeno:
24. 7. 2020, 08:38

Jakub Železný je syn starého Železného z Novy a vnuk vojáka Železného, který bojoval v 1. armádním sboru generála Svobody. Jsou to Židé, nerad to slovo používám, ale sem se hodí. Když byl Svoboda ministra národní obrany plně a zcela podporoval vyzbrojení státu Izrael.Pokud bychom byli normální, měl by starší želený vzít opasek a mladému nařezat na hrdel. Proboha co se to v tomto státě a Evropě děje? Tak to je ta snaha o přepisování dějin. Památníky ruských vojáků to je špatně, oslik jménem Novotný si vybuduje nový, všeumělec Černý mu k tomu dodá památník přidušený německou přilbou.
V Trhové Kamenici do dnešních dnů se obec stará o hrob ruského vojáka, který tam v roce 1945 zahynul. Obec má 900 obyvatel, ale na takové kraviny nemají čas a nikdy by to neudělali. Oni pamatují jak jejím městysem táhla ustupující německá kolona a stačili ještě popravit 4 vlastence. Nebo to chcete nějak přepsat, že třeba ti vlastenci byli ožralí a udělali si to sami. Já sem na stránky, které Paul v dobré víře založil chodit nebudu, jsem na to nějak příliš unavený.

Ladislavaliev@atlas.cz

Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

Vytvořeno:
24. 7. 2020, 08:45

Evropa1

To je Váš názor.

L.Svoboda se vrátil z legii jako kapitán, do války šel jako podplukovník, vrátil se jako generál. Jistě v Polsku dokonce zdegradovali Jaruzelského na vojína a tak možná by u nás bylo možné kosti Svobody vykopat a spálit je na nějakém ohni pojmenované "Očistný oheň svobody"

Já již nemám silu číst tyto hlouposti, běžte s tím prosím někam jinám, uzavírám krám a končím. Evropo Vaše argumenty jsou fakt naivni. Náš prapor našeho pluku byl v lese, domu jsme jeli 4. záři a na autech měli vojáci nápisy se Svobodou Za svobodu.
Určitě toho udělal pro republiku více než paní Němcová.

Ladislavaliev@atlas.cz

Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

Vytvořeno:
24. 7. 2020, 13:54

Mám snad slušný návrh, já to nechám volné, pro klid sem nebudu chodit. Jen prosím Paula, aby nedošlo k nějaké další hádanici. Jako moderátor za vlákno stále nesu zodpovědnost, ale Paulovi věřím, že na to s rozumem dohlédne.

Snad souhlas???

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

Vytvořeno:
24. 7. 2020, 13:59

Osobne Altmann tú radosť by som nerobil...
Hrúza a zruda koho bude stengrovat? 🤔🤔🙄😃

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

Vytvořeno:
24. 7. 2020, 14:08

Co dělat, ať se chlapci pobijí. 😋

Ladislavaliev@atlas.cz

ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

Vytvořeno:
24. 7. 2020, 14:09

Souhlas. Vždyť ho to akorát ničí. Taky ničí klíče, furt jen zamykat, odemykat, zamykat... Labilní mají být ženské. Ať si pan odpočne

ferovyobchodnik@seznam.cz

Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

Vytvořeno:
24. 7. 2020, 14:54

Altmann téma historie je třaskavý, jsme tady proti sobě snad všichni. Ale někdy se nám podaří i zajímavá debata.

Jsem bohužel taky vznětlivej, ale používám metodu - na den dva tu nic nečtu když se vytočím. A pak jedu dál. Funguje to 🙂

Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

Vytvořeno:
24. 7. 2020, 15:09

Chápu, ale spoléhám na Vás. Vy jste dostatečně fundovaný v oblasti, která se zde řeší.

Ladislavaliev@atlas.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.