Moderátoři: smith, Altmann

taho

Uživatel

Zaregistrován:
7. 2. 2011

Vytvořeno:
7. 2. 2020, 18:29

ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

Vytvořeno:
7. 2. 2020, 20:24

A rudí andílci, aby se tady místní necertili, že jsem snad zaujatej... https://www.denik.cz/ze_sveta/masakr-valka-vesnice-znasilneni-przyszowice.html

ferovyobchodnik@seznam.cz

Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

Vytvořeno:
7. 2. 2020, 21:07

A rudí andílci, aby se tady místní necertili, že jsem snad zaujatej... https://www.denik.cz/ze_sveta/masakr-valka-vesnice-znasilneni-przyszowice.html

Zrudnosti rudoarmějcu, Američanů, Čechoslovaku, Poláků a všech dalších zúčastněných zemí byly. Na všechny se dá dnes dohledat podobné případy.. A je to dobře, ať si všichni uvědomíme co dokáže válka. Proto bychom se měli vyhnout (všechny země) všemu co by jí mohlo způsobit a najít společnou cestu vzájemného soužití...
Naopak dnes a to zejména v Evropě a Rusku se jedná o neustále vzájemné a zbytečné všestranné provokace..

Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com

Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

Vytvořeno:
8. 2. 2020, 04:04

Na to je i jedna odpověď.Běžte všichni do armády a uvidíte sami, až Vašemu kamarádovi urazí mina nohu, nohu na noční hlídce mu uříznou Hlavu a koule.Potom si můžete myslet něco o krutosti války. J krutá, ale aby jste přežil se přizpůsobíte. Já Vás obdivuji jak dokáže kritizovat něco, co jste neprožili.
Upozornění:
Je to všeobecné, nevztahovat. Kdo to prožil, porozumí.

Ladislavaliev@atlas.cz

ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

Vytvořeno:
8. 2. 2020, 07:41

Takže mít názor na něco co jsem nezažil je špatně? To pak asi máte hodně kamarádů bez hlav a koulí, když máte na válku jasný názor...

Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

Vytvořeno:
8. 2. 2020, 08:58

:P Věděl jsem se se chytnete jako první😁

Abych to upřesnil, na válku mám stejný názor jako Vy, ale nejsem pacifista. Nebudu to zde rozepisovat, ale je to opravdu hnus a musíme být moc rádi, že jsme nic takového nezažili.!

Ladislavaliev@atlas.cz

ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

Vytvořeno:
8. 2. 2020, 09:14

Tak to jsem rád, že jsem se na to nepodíval až večer a nezklamal vedení

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

Vytvořeno:
8. 2. 2020, 12:13

Pokiaľ niektorým kolegom nedá spať len jedna časť mince pokúste sa pozrieť realisticky aj na odvrátenú časť (hoci tomu neverím).👿
Hitler uplatňoval celkom rozdielne kritériá voči civilnému obyvateľstvu, nachádzajúcemu sa na západnom a na východnom fronte v Rusku. Kým na západe zostávalo civilné obyvateľstvo viac menej nedotknuté, v Rusku bol uplatňovaný princíp spálenej zeme, na základe ktorého bolo napríklad Bielorusku spálených vyše 600 dedín spolu s ich obyvateľmi. Išlo totiž o menejcennú rasu, ktorá zločine zaberala životný priestor (lebensraum), určený iba vyvoleným.
Dnes je Rusko západnou propagandou prehlasované za agresora a jeho ekonomika je poškodzovaná burzovými machináciami a hospodárskymi sankciami. Celé je to o to zákernejšie, že západ svoje skutočné pohnútky obratne ukrýva pod pláštikom presadzovania vysokých a vznešených ideálov humanizmu, demokracie a ľudských práv. A mnoho povrchných a plytkých ľudí naivne skočilo na túto ich hru na humanizmus a presadzovanie dobra, za ktorou sa v skutočnosti skrývajú zvrátene egoistické chúťky vyvolených a samozvaných pánov sveta.
Preto po žití ako v jednom aj v druhom zriadení My starší a zo "zdravším politickým úsudkom" môžeme reálnejšie hodnotiť svinstva II SV nakoľko vojny v iných častiach sveta sa nám chvála Bohu vyhýbajú a tam obete už určite idú do veľkých miliónov...
Je toho ďaleko viac, čo všetko súvisí zo všetkým...

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

rebel76

Uživatel

Zaregistrován:
8. 9. 2016

Vytvořeno:
8. 2. 2020, 12:40

Grofik rozumný názor.

Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

Vytvořeno:
9. 2. 2020, 10:39

Dnes se objevuje bohužel názor, že to byli především jednotky zbraní SS, které v mezinárodním měřítku vedli boj proti bolševismu. Hodně lidí neznalých historie tomu věři to je takový příklad překrucování historie. Pokud byla ve Francii vypálená vesnice je to opravdu smutné, pokud to bylo na Ukrajině, nebo v Bělorusku, tak to patří k vedení moderní války. Jen opravdu totální blbci si myslí něco jiného, ale jsou a ozývají se.

Ladislavaliev@atlas.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.