😂👍
Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com
Miķelis napsal/a:
Psal jste, že Češi byli mstivé a nemilosrdné kurvy, což je dle mého přes čáru, pokud se tak cítíte nebo vaši předci musíte se s tím vypořádat. Vynalézavost němců a krutost jejich počínání v Polsku, Ukrajině, Bělorusku při jejich postupu v rámci “Lebensraum” nemá obdoby. Pokud se při odsunu dělī excesy, tak je to z lidského hlediska pochopitelné (počínání RG nebylo vždy namístě).
Když vidím fotografie s Babího jaru, kde stojí nahé ženy s dětmi v náručích jak čekají na smrt tak mám vztek.
Možná je to zaujatosti ale i v naší rodině velkoněmecký národ úřadoval tím, že jednou větev (celou rodinu poslal) poslal do Mauthausenu a dne 24.10.1942 byli po dvou minutách všichni popraveni včetně 14 letého chlapce a 17 leté dívky, samozřejmě otec jako poslední aby věděl čím se provinil.
Tak že asi tak....psát o tom ze jsme mstivé kurvy?
Vas zde vidím prvně..
Koukejte například Altmann mě zná,z mnoha zdejších i soukromých diskuzi, ale vy zřejmě ne..
To co píšete je vše známá a svinska věc nacistů a dalších a je toho mnohem více ustašovci, Ukrajina Banderovci i vlasovci atd.
Všechno to jsou zvěrstva pacháná na civilistech, no a co chci říct že i ta naše milovaná země nese stín těchto zvěrstev a máme také krev na rukou... To je celé a to, že to sprostě možná přehnaně emočně napíši, to jsem já, v tom směru a za těchto okolnosti čistý a nefalšovaný hulvat... 😉 Pro ty z vás lehčí povahy se tím to omlouvám za své nezdvořile chování..
Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com
Bylo. Všimněte si, že je neutloukli američtí vojáci, ale ti, kteří byli trýzněni a ubili ty, kteří přímo trýznili.
Ale nikdy jsem o tom neslyšel.
Na druhou stranu, po válce při tom odsunu, to bylo úplně jinak. To vraždili často pro majetek nebo víceméně jen proto, "že se to už mohlo a nebyla síla, která by je za to odsoudila". Většina těch zavražděných Němců se ničím prokazatelným neprovinila a většině těch vraždících nikdo nic neudělal (krom všeobecných útrap z dob okupace - ale je to stejné jako kdybychom v prosinci 1989 věšeli členy KSČ po lucernách) a dost možná, že často vraždili ti, kteří sami měli máslo na hlavě a takto se stali "partyzány léta 1945".
Dnešný článok na sme.sk hovorí o silnej téme, ktorá bola zamlčovaná a dodnes som sa s ňou vôbec nestretol. Nehovorí o hrdinstve väzňov z koncentráku, ale o ich základných ľudských pudoch - pude sebazáchovy a pude sexuálnom.😲
Chceli len prežiť. Nacisti nútili stovky žien pracovať v táborových bordeloch
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Uživatel
Zaregistrován:
25. 11. 2016
Vytvořeno:
24. 10. 2020, 10:09
ještěže to někdo vždy napíše za mě🙂 díky
ferovyobchodnik@seznam.cz
Možná, pokud přežili američtí letci co seskočili nad Německem i nad Sudetami. Starosta vydal befel a celé vesnice šli doslova na lov. Pokud pilota našli četnici, měli naději, pokud je našli vesničané, nepřežili. No a potom se k vraždám pilotů nikdo nehlásil. Myslím, ale nevím to přesně sestřeleni piloti nad Slovenském, jedna skupina měla smůlu, když odlétali z Banské Bystrice, ale to by měli kolezi ze Slovenska vědět.Vidím, že se musím nějak omluvit, ale divím se, že já znám a mladí ne.
Víte co mně začíná trápit. Já vše co Vy objevujete znám a tak si kladu otázku proč Vy ne-. Já mám vojenské školy a učili nás i bývalí příslušníci armádního sboru. S tím táborem, který osvobodili US to mně mrzí, že nevím, který to byl, ale oni se za to US moc nestydí, prostě stalo se a je to správné. Téměř si začínám říkat, že sjednocená Evropa některé věci zatajuje a já tady vypadán jako bájný veterán.
Ladislavaliev@atlas.cz
Nevím, myslím že to bylo individuální a nelze to paušalizovat. Konkrétní příklady těch vražd máme? Nehledě k tomu, že befel byl nejspíš všeobecný a i ten purkmistr se musel držet nařízeného.
Kdyby v padesátých letech takto přistál u nás us voják, čili strašný krvežíznivý nepřítel, STB by to prošla sama. Měla na to totiž mnoho lidí (těch se v Reichu nedostávalo - byli na frontě) a ze strachu by k tomu místní vůbec nepustila. Těm by nařídila zákaz vycházení a kdo by vystrčil nos, toho by na místě zastřelili.
Tábory Mauthausen-Gusen byly posledními, které byly koncem druhé světové války osvobozeny. 5. května 1945 přišli do tábora Mauthausen vojáci 41. průzkumné jednotky 11. americké obrněné divize. Tyto jednotky odzbrojily policisty a opustily tábor. Většina členů SS utekla z tábora již před jeho osvobozením; zbylých zhruba třicet bylo vězni zlynčováno (podobný počet byl zlynčován i v Gusenu II).[62] Do 6. května byly, s výjimkou dvou táborů v Loiblpassu, americkou armádou osvobozeny všechny zbývající pobočné tábory komplexu Mauthausen-Gusen
Byli ulynčováni.Já se k tomu moc vyjadřovat nebudu neb cítím, že mi nevěříte, což mně mrzí.
Ladislavaliev@atlas.cz
https://www.denik.cz/galerie/koncentracni-tabor-dachau.html?photo=3&back=1259327791-37-1
Tak zde se ti mladí kluci z US army vřádili, pěkně prosím si to vše projděte, kompletně Dachau najdete na více stránkách.
Ke zdi s vámi. Otřesení Američané po osvobození Dachau krvavě ztrestali esesáky
Moc se mi to líbí, hromadná poprava dozorců SS vojáky US Army, je u toho i obrázek
Ladislavaliev@atlas.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.