Moderátoři: smith, Altmann

Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

Vytvořeno:
8. 3. 2020, 08:42

Nemá smysl vůbec rozebírat..zdroj afra.cz..majitel Ondřej Höppner

Na webu Hoppner.cz, provozovaném od jara 2019, jsou publikovány dezinformační články a konspirační teorie, které jsou dále šířené na sociálních sítích nebo v řetězových e-mailech.[32][36][37] Nově články publikuje i na web Arfa.cz, který je však totožný s webem Hoppner.cz.[38][39][40] V souvislosti s varováním BIS před ruskými aktivisty ho internetový magazín International Policy Digest jmenoval mezi autory, kteří píší zaujatě ve prospěch Ruska.

A Putin, to je zdroj "verohodnej" sám o sobě..

Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

Vytvořeno:
8. 3. 2020, 08:52

Bylo by těžký tady k diskuzím používat seriozní zdroje? A ne bulvární, dezinformační a proruský ? ....

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

Vytvořeno:
8. 3. 2020, 09:02

Veď, veď, seriózne zdroje tam sa zhodneme...😉

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

Vytvořeno:
8. 3. 2020, 09:13

www.arfa.cz je seriozní zdroj?

informace, že Poláci chtěli postavit Hitlerovi sochu za odsun židů, že Poláci rozpoutali válku spolu s Německem je relevantní, měla by se učit na školách?

Pánové vážně? 😲

Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

Vytvořeno:
8. 3. 2020, 09:19

Paule, je zajímavé, že znáte zdroje, které jsou neseriozní, já je neznám.
Historická fakta jsou prostě fakta, klidně vypusťme sochu a rozeberte si to pozorně sám, nějaké indicie zde přece byli?

Ladislavaliev@atlas.cz

Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

Vytvořeno:
8. 3. 2020, 09:36

Altmann protože k "internetu" jsem dost ktitickej a vše si několikrát ověřuju.

https://manipulatori.cz/web-ondreje-hoppnera-arfa-cz-chrli-silenost-za-silenosti/
https://www.forum24.cz/pozor-na-novy-web-megazpravy-cz-produkuje-nekolik-dezinformaci-denne/

Ten člověk je profláklej lhář, jeho weby taky..Provozoval i řadu bulvárů.

Ale Vám se to hodí do krámu..zanadávat si na Polsko..
Mrzí mě, že se vůbec tímhle musí člověk zabejvat, pořád dokola. Sputnik, Aeronet a přidružený weby, který chrlej jednu lež za druhou...

Vždy mi to pokazí dojem z kvalitní diskuze, která se tu rozvine..a vždy to utne nějaká zaručená informace z pochybnýho bulvárního webu.. pak se tady pohádáme a člověk se zbytečně rozčiluje.

Paule, je zajímavé, že znáte zdroje, které jsou neseriozní, já je neznám.

Policie/BIS vydává seznamy webů, který chrlej dezinformace. Dohledat si který tu jsou, snad tak těžké není.(I když vznikají rychle nové mutace, stojí za tím ti stejní lidé.) Ono je to už poznat dle nadpisů..viz co sem dal grofik...

Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

Vytvořeno:
8. 3. 2020, 09:59

Na druhou stranu, chyba je v mojí osobě. Že na toto reaguju..

Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

Vytvořeno:
8. 3. 2020, 10:33

Paule,
pokud si nepřipustíte, že to, nebo většina je pravda, prosím je to jen Vaše věc. Ale na škole se učí, že i když nesouhlasím nesmím být vyhraněný a říkat své názory jako jedinou pravdu, to je asi špatně. Faktem je, že celá Evropa podepsala nějaký pakt s Německem, Rusko bylo poslední. To je tedy fakt. Vidím, že dělám dobře, když ty různé plátky nečtu, ale potom se divím. Mimochodem napište pár faktů, že Putin lže.Měl problémy, které ne on ale oni dokázali vyřešit. Ruští liberálové jdou těžce po Putinovi, ale ten chlap s těmi svými poradci vědí co dělají. Rozhodně se nechystají na válku. Mají své problémy na Kavkazu a na hranicích s Afganistánem a Čínou. Fakt. Poláci nám po mnichovské dohodě s klidem sebrali území, které jsme si udrželi v roce 1918-19.Ale já nic nečtu, jen přísně vycházím z historických faktů, nejsem žádný rusofob, nemám nic proti Německu atd. Na co se chystá Polsko..... asi śe snaží opět vytvořit Velkopolsko tak jak několikráte chtěli. Vážím si jejich povstání z roku 1863 a bitvy u Ostrolenky 1831, ale dnes je rok 2020.

Ladislavaliev@atlas.cz

Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

Vytvořeno:
8. 3. 2020, 10:38

Mimochodem, co sem dal grofik s tím se měli možnost seznámit západní historici a politici. Nechápu, jsou to fakta, které mnozí nechtějí uznat? Nebo co se děje? Když nás Francie a Anglie nechali to je fakt. V roce 1936 stačili zaharašit zbraněmi jak uvedl Keitl i Jodl na Norimberském procesu a Němci by se neodvážil vstoupit do Porýni, to je fakt. Prostě tak to je a i když se to někomu nelíbí nedá se nic dělat. Rusko bylo ve světě oblíbeno za Jelcina, ale to je fakt jiná otázka.

Ladislavaliev@atlas.cz

taho

Uživatel

Zaregistrován:
7. 2. 2011

Vytvořeno:
8. 3. 2020, 10:44

Pročpak náš Putin nezveřejní snímky z testování německých zbraní v SSSR. Snímky bratření sovětských a německých generálů.
Když rovnováha, tak rovnováha. Sověti jsou jako Vatikán, pouštějí jen kusé informace dle toho, jak se jim to hodí do krámu.
To že Poláci nenáviděli Židy ještě více než Němci je pro mě dodnes nepochopitelné, ale zase ne celý národ. Mnozí jim i za války pomáhali.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.