Moderátoři: smith, Altmann

Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

Vytvořeno:
8. 3. 2020, 10:50

Mimochodem napište pár faktů, že Putin lže.

mohl bych jich napsat víc než jen pár..ale že Putin lže, nebo časem tvrdí něco úplně jinýho, čímž si protiřečí..toho bych tu taky mohl napostovat víc než dost..to je axiom...kterej dokazovat už je vyloženě zbytečný..

Ale proč? I když to sem dám, stejně pojedete svou. (BTW už jsem to i několikrát postoval, jeho lži, proč zase znovu?)

Ale..domluvíme se s rozumem.Vy nesnášíte Polsko, Putin je supr chlap. Sovětský Svaz byl mírumilovný.

To by se mělo ve školách učit, to se s grofíkem shodnete.

Já mám úplně jinej názor. Opět v rámci nehrocení diskuze, si dám ..dejme tomu..třeba měsíc pauzu a nebudu tady v tomto vlákně nic komentovat, na to dávám svoje slovo.
Tím bych to uzavřel. 😉

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

Vytvořeno:
8. 3. 2020, 11:08

Na školách by sa mala učiť v prvom rade vlastná história následne všetko ostatné...
Paul pri argumentoch čo používaš zároveň sa nám snažíš vtlačiť do povedomia je ako hranie futbalu na jednu bránku, mne ešte nenarástli somárske uši, neviem aká situácia je u Teba?🙄

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

Vytvořeno:
8. 3. 2020, 11:16

TAHO:
Výmarská republika měla tak zvanou Rappalskou smlouvu a ta platila i v oblasti vojenství a je pravda, že v Kazani bylo tankové učiliště, kde přednášeli i Němečtí vojáci, je pravda, že v leteckém učilišti spolupráce mezi Němci a SSSR byla, ale je pravda, že nástupem AH to skončilo. No a teď bych Vás měl zatěžovat co to ta Rappelská dohoda byla a proč vznikla, ale to si dohledáte. V roce 1938 Rusko opravdu postoupilo na území bývalého carského Ruska, to je pravda. Je pravda, že Stalin byl poslední, kdo podepsal nějakou smlouvu. Je to politika, tu rád nemám neb z každé strany je plno lží.
Paule, není pravda, že Poláky rád nemám, již po převratu jsem 6 let jezdil do Waršavy a Poláky mám rád, tedy lidi jako jsme my dva. Ale jsem rád, že diskutujeme, nemusíme souhlasit, ale můžeme se snažit o pochopení a porozumění. Tahet sem nenávistné řeči je fakt hloupůé.

Ladislavaliev@atlas.cz

taho

Uživatel

Zaregistrován:
7. 2. 2011

Vytvořeno:
8. 3. 2020, 12:57

Kdysi jsem si řekl s jedním kolegou, že si vybereme nějakou odbornou knížku, kterou si přečteme a pak si popovídáme, jak jsme jí pochopili a případné argumenty podpoříme odkazy dle pravidel. Bohužel jsme se k tomu nedostali.
https://styl.instory.cz/3038-citite-nenavist-podle-odborniku-je-to-ve-skutecnosti-strach.html

taho

Uživatel

Zaregistrován:
7. 2. 2011

Vytvořeno:
8. 3. 2020, 13:07

Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

Vytvořeno:
8. 3. 2020, 13:10

Taho,
děkuji, to jsem nevěděl, ale tak nějak podvědomě nesnáším zlobu a nenávist mezi lidmi. Na druhou stranu musím říci, že "až tak chytrý 😁 ) jsem na stará kolena, ale pravda, něco jsem prožil.

Ladislavaliev@atlas.cz

taho

Uživatel

Zaregistrován:
7. 2. 2011

Vytvořeno:
8. 3. 2020, 13:53

To já také ne. Proto ač deklarovaný ateista mám rád Starý zákon, který řeší otroctví, vraždu, porušování zákonů atd.. Jeho tvůrci věděli a počítali s tím, že člověk není a nebude dokonalý tvor. Mládí ... to buď to bylo černé nebo bílé 😃 .
Vlastně když se podívám do své knihovny na první pohled --- num. literatura v několika jazycích vč. RJ, literaura faktu (Buzuluk. Katyň, Churchill, Karel IV. atd.), Česká kuchařka (jediná kniha o vaření u nás doma (vydání 1969),Bible - ekumenický překlad SZ a NZ. Herbář, který mi připomíná odcizení od přírody, protože neznám.
A v hlavě prázdno😃.

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

Vytvořeno:
8. 3. 2020, 16:01

Zkrátka a dobře, Putin se zase snaží omluvit zločinecký a protiprávný režim, který okupuje Rusko a okolí od listopadu 1917. Jasně že Poláci nebyli žádní svatouškové, ale bolševici jim nedokáží odpustit jak od nich dostali na prdel (a tudíž si uhájili svou nepříslušnost k Rusku, zvlášť když od nich dostali jen mor a neštovice) a pořád se tváří jakože Katyň nebyla bolševickým zločinem za který ti bolševičtí hrdlořezové nebyli nikterak popotahováni.

Rusko je nebezpečná krvelačná země a že má vnitřní problémy jí nikterak nebrání v tom, aby je vyvážela za hranice. No a protože mají armádu a všude spousty paranoidních psychopatů, vrahů a špionů na velvyslanectvích a hermeticky uzavřené archivy, jejichž tajnost bude nejspíše upevňována náhlými přeloženími a úmrtími prověřených pracovníků, tak se hned tak pravdu nedozvíme. Ani to kolik dostával a dostává Klaus coby agent KGB, ani to, kdo skutečně podepsal zvací dopis, případně jestli nebyl sepsán až 21. srpna.

Rusko má ale i problém. Vzhledem k tomu, že už nemůže být hermeticky uzavřeno před světem, tak mládež (40 let a míň) už ten bolševismus tolik nežere a hrozí, že to lid časem přestane bavit. A hlavně by se tak bezhlavě nehrnuli potrestat zlolajné Turky. V Afghánistánu utrpěli nevýhru, což se podepsalo a ani Ukrajina se z nich neposrala. A Číňanům nemohou věřit.

Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

Vytvořeno:
8. 3. 2020, 16:11

. Ani to kolik dostával a dostává Klaus coby agent KGB

To je dobrá věta, Klause jsem nikdy moc nemusel, ale nepřehnal jste to? Máte nějaký podklad?
Jinak ten poslední odstavec to je dle mého názoru přesné. Mladé tak jako u nás, zajímá "sex a rokenrol"😆

Ladislavaliev@atlas.cz

turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

Vytvořeno:
8. 3. 2020, 16:40

Pavel_III napsal/a:

Ani to kolik dostával a dostává Klaus coby agent KGB,...

Blábol brněnské kavárny 🙄

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.