Moderátoři: smith, Altmann

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

Vytvořeno:
8. 3. 2020, 17:04

Niekto musí byť strašný zúfalec pokiaľ obvinil Klausa...😁 😁 😁

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

Vytvořeno:
8. 3. 2020, 17:53

Mylně jsem se domníval, že alespoň !barbar nebo Paul" vzpomenou bitvu u Sokolova, moc mně mrzí že řešíme vše možné, ale prostou připomínku statečnosti čs. jednotky v síle zesílené roty a její boj v obci Sokolovo. Snad příští rok?

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

Vytvořeno:
8. 3. 2020, 18:25

Klaus studoval v Moskvě. Kupodivu se s tím nijak zvlášť nechlubí. Pak cestoval studovat do USA. Je velký kamarád Putina a Ruska. Indicií je řada a věřit se mu nedá.

Je to jako s poctivostí privatizace.

Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

Vytvořeno:
8. 3. 2020, 18:29

pre teoretikov a milovníkov budem zo záujmom sledovať komentáre.😲 https://www.arfa.cz/je-tohle-zacatek-iii-svetove-valky-rozzlobeny-putin-otvira-archivy-sokujici-dukazy-ze-nemecko-zacalo-ii-svetovou-valku-ve-spolupraci-s-polskem-ktere-pak-zradilo-unikatni-dokumenty-fotky-exklu/?fbclid=IwAR3PSp_bLlsFClxHIKpk2niJlsHb97AAjwPu2ouUQri4pOKUUTnhTD1ZmDM#.XmPh6m5FzIV

Grofiku ty se zase z oceluješ těmi to příspěveky .. 😉
Odvaha ti nechybí, nejspíš to bude mladou milenkou co? .. 🙂

K příspěvku můj názor znáš..

Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com

Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

Vytvořeno:
8. 3. 2020, 18:58

Mylně jsem se domníval, že alespoň !barbar nebo Paul" vzpomenou bitvu u Sokolova, moc mně mrzí že řešíme vše možné, ale prostou připomínku statečnosti čs. jednotky v síle zesílené roty a její boj v obci Sokolovo. Snad příští rok?

Altmanne ja se aktuálně zřekl těchto politicky směřujících debat... Občas rád mlčím a jen čtu. Nechávám to na vás, samozřejmě v mnohém stojím za vámi.

Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com

Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

Vytvořeno:
8. 3. 2020, 19:21

Pánové, já to sleduji pozorně, vidím a cítím ty komplexy, které alespoň zde je možno prezentovat. Je to až směšné. Proto jsem se rozhodl a mám na to právo, že se budeme zabývat jen vojenství. Jestli je Klaus agent čehokoliv bez důkazu zde nemá co dělat. Vždy se najde někdo, kdo dokáže ( mnohdy záměrně) rozbít diskuzi, která je slušná.
Dovolím si tedy upozornit pana kolegu Evropa, že jeho příspěvky budu mazat, jako moderátor na to mám právo.
Povídání o faleristice, historii, zajímavé bitvy a vaše názory, tak se naše vlákno jmenuje, ale tahat jsem současnou politiku to ne. Pokud nebude moje slušné upozornění vzato v úvahu, celé to prostě zruším. Chtěl jsem být slušný, otevřený a respektovat názory kolegů, ale ono to nejde.
Zatím to na 24 hodin uzamknu, všichni se uklidníme !

Ladislavaliev@atlas.cz

Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

Vytvořeno:
9. 3. 2020, 09:34

Pánové,
máte otevřeno. Pište jen k tématu, žádná sprostá slova jako že "Servít je vůl" Bylo by také dobré, aby příspěvky byli z Vaši hlavy, strkat sem odkazy si myslíte, že je chytré? Používejte své myšlenky a pište, Bis Vám nic nezakazuje ( JEN MŮŽE DOPORUČIT). Já se vměšovat nebudu jen občas a vyložené sprosté a urážející věci vymažu neb jsem zásady, že lidé vzdělaní zde nemusí plakat a lkát. No, budu se těšit.🙄

Odemčeno je to trochu experiment

Ladislavaliev@atlas.cz

Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

Vytvořeno:
9. 3. 2020, 18:09

nejhroznější popravčí Stalina: kolik lidí popravili ?
Je k tomu článek a je to hrozný článek. Tak na dobrou noc Vás děsit nechci, ale mně je z toho hodně zle

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Ladislavaliev@atlas.cz

Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

Vytvořeno:
13. 3. 2020, 15:19

SIGNUM

Jak mi psal pan Jedlička, první číslo časopisu 2020 je v tisku.Jen na ukázku, ale letos již jen dvě čísla.Pokud je ještě zájem odebírat časopis, napište mi na:

LF.Sedlak@seznam.cz

Zároveň pokud někdo chtěl publikovat nějaký zajímavý článek /faleristika) i to by nás potěšilo.

Zcela rozumně, hledáme i kolegu, který je falerista a rád napíše nějaký článek, které v Signum tiskneme. V redakci je Mudr.Jedlička, Ing.Hrdý, dr. Koláčný, tedy jistě známá jména. Vyjdou dvě čísla a na tento rok to je zhruba 200Kč? To nevím přesně. Ale je zde můj meil, kdo má zájem, zeptá se.

Ladislavaliev@atlas.cz

Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

Vytvořeno:
13. 3. 2020, 15:20

Takto časopis vypadá ve skutečnosti.

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Ladislavaliev@atlas.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.