Tak jsem si to znova přečetl. Turte tam vložil obecný dotaz či snahu o upřesnění osobnosti, tak jsem to pochopil. Proto jsem odpověděl. Pokud si Turte dělá hrdel tak to je v tom za co zodpovídám již podruhé. ,Má tedy cenu se snažit o pořádek a kvalitu, když sám moderátor s klidem naruší, či druhá-třetí osoba to špatně pochopí.Ale zase to Turtemu tak nemám za zlé, neb to považuji jen za dobrý dotaz, který nebyl nikomu konkretně určen a tak jsem zodpověděl. Ale všechny tyto srandičky či jak to nazvat dokáží opravdu nasrat a přestat se snažit. To jste chtěli -oba?🙄
Ladislavaliev@atlas.cz
Turtle udělal malou legrácku, vložil tam fotku npor. Lukáše z filmu Dobrý voják Švejk a zeptal se na hodnost a křestní jméno této filmové postavy. No a já mu pouze odpověděl. Klidně jste mohl smazat příspěvek Turtleho i můj, neřekl bych nic. I když jednou by jste mohl být tolerantní, občasná malá legrácka snad není na škodu. Ale dopisovat něco do mého příspěvku což úplně změnilo jeho vyznění je opravdu přes čáru i od moderátora.
Ostatně soudím že EU musí být zničena.
No a proč si neděláte legrácky v sekci, kterou ovládá Turte? Víte já jsem Vám chtěl pomoci s upřesnění a Vy napíšete něco o blábolech, to Vám připadá slušné a normální? Mazat nic nebudu, chápu, že to je nedorozumění.
PS buď to byl Heinrich Lukes nebo Jindřich Lukáš.
Ladislavaliev@atlas.cz
Poslední dobou bereš sám sebe nějak moc vážně 😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.