Tady je problém v tom, že mnozí klidně napíši, že knihy, které napsali bolševici nečtou. Jde např. i o Molotova, Majského. Není možno se divit, že jejich vzdělání není úplné. I proto jsem napsal, že zde na to seru. Prostě nemá cenu diskutovat, nemá cenu se zde zdržovat.
Ladislavaliev@atlas.cz
Tam šlo jen o to, že to mělo bejt v zápise, kterej jsem dohledal a nebylo to tam. Beneš mi sympatickej nikdy nebyl. Už ani nevím, o co přesně šlo.
ZA mojí osobu, sháněl jsem třeba gen. Čujkova, tj vojáky. jejich paměti mě zajímaj bez ohledu na armádu, v který bojovali a kteří nutně píší tendenčně(nevadí mi to). Mám ale několik knih od komunistickejch autorů/historiků a bohužel se to nedá číst. Lež za lží, některý až směšný. To je prostě fakt. Jsou to spíš politický, než historický práce.
Viedli sme polemiku na tému Benešovej návštevy v Moskve a jednanie z Molotovom o súhlase zrušenia jazyka Slovenského ako úradnej reči po skončení IISV...
Zápisnicu som videl dávnejšie, ale ja si nekopírujem ani inak neukladám podobné historické materiály, vtedy si ma obvinil s klamstva.
Existuje ešte niekoľko zdrojov, určite časom zasa natrafím na niečo vierohodné.
Nakoniec historické pramene potvrdzujú moje tvrdenie.
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Ne, pro mě to byla nová informace. Proto jsem požádal o zdroj..Psal jsi, ať si to dohledám v zápise. Dohledal jsem teda zápis, a tam to nebylo. Pak jsi psal, že to máš od nejmenovanýho zdroje, nebo něco takovýho.
Máš tedy odkaz na slovenský zápis z jednání, který obsahuje Benešovu žádost o zrušení Slovenského jazyka?
Rád se podívám, zajímá mě to.
Nikde jsem tě neobniňoval, že lžeš. Tak nepostupuju.
tlak na čekoslovenskú vládu, aby táto potrestala slovenských občanov, ktorí nesú vinu na vojne proti Sovietskemu zväzu.
logicky, kdo jinej než fašisti?
Tento článek z webu extraplus dokazuje, že Beneš chtěl zrušit Slovenštinu? Není tam o tom ani slovo 😲
To jako vážně? Máš tedy aspoň odkaz na Slovenský zápis, kde je žádost Beneše o zrušení Slovenského jazyka?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.