Takto videli Katyň Ukrajinci. Neviem kedy a text som tiež nezvládol, aj keď o azbuke niečo viem. Len taká plechová...., doplňte si čo chcete.😉
-s-
Obrázky:
To mě většinou vyvodí úsměv názory lidí 65+ .. ale pořád jsou to dobrá volební skupina, chytnou se na sebehorší blbost! :-P
ferovyobchodnik@seznam.cz
Paule,
ty památníky jsou moc udělané a ošetřené. Jistě jsou tam kupodivu mladí lidé, které s nimi nesouhlasí a vede je ruská strana. To byl tedy špatný příklad a je možné si to jednak vyhledat a jednak tam byla jedna naše skupina, památka našich legionářů a byli celkem kladně překvapeni. Já jsem sem dával odkaz na ty památníky, zkusím dohledat, ale ta úprava mně překvapila Píšete o úhybném manévru, ale Vy jej v poslední době rád používáte a to mně mrzí neb jste inteligentní člověk.
TOTo mě většinou vyvodí úsměv názory lidí 65+ .. ale pořád jsou to dobrá volební skupina, chytnou se na sebehorší blbost! :-P
To jsou Vaše slova, jen bych tam upravil skupina DO 65 let.
My jsme něco prožili a nevěříme nikomu, jen Vy mladší nám starším podsouváte vždy nějakou blbost.😋
Ladislavaliev@atlas.cz
5030 příspěvek, zkuste se podívat, tam ty památníky jsou.
Jistě, vše to je lezení do prdelky jak napsal Turte, proto máme Wilonovo, v jižních Čechách památníky vojáků USA což schvaluji. atd atd.
Ono napsat lezení do hrdele je dvousečná zbraň.
Rád bych Vám pánové upozornil, že diskuze by měl být k věci. Jinak to smáznu a můžete se vztekat.
Ladislavaliev@atlas.cz
Altmann: Urážíte skupinu lidí na 65 let. Je mi líto pánů profesor, umělcu, ale já to mazat nebudu, možná na tom něco i je?!
Pokusím se citovat a udržet smysl, když už to neumíte...
DO je blbost, proto píšu NAD.
Nemusím nic podsouvat, stačí se dívat, výsledky jsou k dispozici, jak do 26 mozek se vyvíjí, tak po 65 degeneruje... Paušálně (ale volit můžou!)
ferovyobchodnik@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.