Moderátoři: smith, Altmann

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

Vytvořeno:
14. 4. 2020, 20:07

napsal/a:
Bohužel s Ruskem se nedá normálně komunikovat, jejich agresivní kroky po tomto pseudoincidentu jsou abolutně neakceptovatelné v civilizovaném světě

Odporúčam niečo podobné vyviesť nášmu novému ochrancovi???🙄 😲 😉

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

Vytvořeno:
14. 4. 2020, 20:57

napsal/a: Bohužel s Ruskem se nedá normálně komunikovat, jejich agresivní kroky po tomto pseudoincidentu jsou abolutně neakceptovatelné v civilizovaném světě ...

Odporúčam niečo podobné vyviesť nášmu novému ochrancovi???🙄 😲 😉

Vůbec nechápu.

stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

Vytvořeno:
14. 4. 2020, 21:21

Máte pravdu, neb Brežněv ty metaly měl, ale přece jen mu je odebrali. To mně jako faleristu uspokojilo. Osobně se ke Katyni vyjádřil Putin. Proč šíříte tyto nepravdy?

Takto videli Katyň Ukrajinci. Neviem kedy a text som tiež nezvládol, aj keď o azbuke niečo viem. Len taká plechová...., doplňte si čo chcete.😉
-s-

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

Vytvořeno:
14. 4. 2020, 21:59

Mně dokáže vytočit vnuk 21 let. No zabít jej nechci a tak se raději neptám. Proto se na všechny s jiným názorem chci dívat mírumilovně. Já bych např. měl problém s matematikou a nemusí být moc složitá.

To mě většinou vyvodí úsměv názory lidí 65+ .. ale pořád jsou to dobrá volební skupina, chytnou se na sebehorší blbost! :-P

ferovyobchodnik@seznam.cz

Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

Vytvořeno:
14. 4. 2020, 22:11

Paule,
ty památníky jsou moc udělané a ošetřené. Jistě jsou tam kupodivu mladí lidé, které s nimi nesouhlasí a vede je ruská strana. To byl tedy špatný příklad a je možné si to jednak vyhledat a jednak tam byla jedna naše skupina, památka našich legionářů a byli celkem kladně překvapeni. Já jsem sem dával odkaz na ty památníky, zkusím dohledat, ale ta úprava mně překvapila Píšete o úhybném manévru, ale Vy jej v poslední době rád používáte a to mně mrzí neb jste inteligentní člověk.

TOTo mě většinou vyvodí úsměv názory lidí 65+ .. ale pořád jsou to dobrá volební skupina, chytnou se na sebehorší blbost! :-P

To jsou Vaše slova, jen bych tam upravil skupina DO 65 let.
My jsme něco prožili a nevěříme nikomu, jen Vy mladší nám starším podsouváte vždy nějakou blbost.😋

Ladislavaliev@atlas.cz

turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

Vytvořeno:
14. 4. 2020, 22:14

Na jednu věc se v tomto sporu zapomíná, nejedná se totiž o válečný pomník. Tím kdy a proč byl vybudován, se řadí mezi normalizační vlezdoprdelistická bolševická monstra 😉

Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

Vytvořeno:
14. 4. 2020, 22:19

5030 příspěvek, zkuste se podívat, tam ty památníky jsou.

Jistě, vše to je lezení do prdelky jak napsal Turte, proto máme Wilonovo, v jižních Čechách památníky vojáků USA což schvaluji. atd atd.
Ono napsat lezení do hrdele je dvousečná zbraň.

Rád bych Vám pánové upozornil, že diskuze by měl být k věci. Jinak to smáznu a můžete se vztekat.

Ladislavaliev@atlas.cz

ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

Vytvořeno:
14. 4. 2020, 22:24

Paule, ty památníky jsou moc udělané a ošetřené. Jistě jsou tam kupodivu mladí lidé, které s nimi nesouhlasí a vede je ruská strana. To byl tedy špatný příklad a je možné si to jednak vyhledat a jednak tam byla jedna naše skupina, památka našich legionářů a byli celkem kladně překvapeni. Já jsem sem dával odkaz na ty památníky, zkusím dohledat, ale ta úprava mně překvapila Píšete o úhybném manévru, ale Vy jej v poslední době rád používáte a to mně mrzí neb jste inteligentní člověk. TOTo mě většinou vyvodí úsměv názory lidí 65+ .. ale pořád jsou to dobrá volební skupina, chytnou se na sebehorší blbost! :-P ...

Altmann: Urážíte skupinu lidí na 65 let. Je mi líto pánů profesor, umělcu, ale já to mazat nebudu, možná na tom něco i je?!
Pokusím se citovat a udržet smysl, když už to neumíte...
DO je blbost, proto píšu NAD.
Nemusím nic podsouvat, stačí se dívat, výsledky jsou k dispozici, jak do 26 mozek se vyvíjí, tak po 65 degeneruje... Paušálně (ale volit můžou!)

Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

Vytvořeno:
14. 4. 2020, 22:31

Obrázky památníků našich legionářů
Paule, je to pro Vás a ostatní, takto vypadají památník našich! Tak prosím já se držím jen faktů. Pochopitelně i tam jsou problémy.

Obrázky:

Ladislavaliev@atlas.cz

ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

Vytvořeno:
14. 4. 2020, 22:32

Na jednu věc se v tomto sporu zapomíná, nejedná se totiž o válečný pomník. Tím kdy a proč byl vybudován, se řadí mezi normalizační vlezdoprdelistická bolševická monstra 😉

tak málo slov, dokáže vystihnout tak hodně..

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.