Ja som tie ceny včera videl.Tú katal.som zaregistroval,ale nejako mi to uniklo a opýtal som sa na katalóg.Ale kto sa v tom má vyznať? Ceny sú od 15 $ (je to dokonca ročník 2003 ???),cez 21$,30,250 až po 400 za tri kusy.Babo raď!Najskôr asi tie nižšie cifry.Keď chcem,tak zaplatím.Načo 200,keď môžem 20?Alebo aj tam hrajú rolu stavy a čistená-nečistená?😃 Na tých fotkách mi nepripadajú ako XF.A ak je to aj na 2003 a nie je to domáca výroba,tak mi zas niečo hovorí,že to je razidlom,razením.V katalógu to môže byť uvedené.Chýba to tam.Ale prečo? Že sa to nedostalo na razidlo je podľa mňa veľmi nepravdepodobné.Veď aj na ČR 10,50 halieroch ste to mali.Na 10 chýba sign.autora,na 50 "tečky" pri dátume.Mám také.Ale ono to tam je,len razidlo malo nejaký problém.Raz je to vidieť viac,niekedy menej,niekedy vôbec.
Niekedy inokedy a niekde inde dám obrázok mince,kde niečo chýba.A pritom to tam je.Supermakro je sviňa😁 ,prezradí aj to čo nemusí,ale natrápil som sa pokiaľ som z nejakého uhla zachytil aspoň "ducha",v tomto prípade dátumu.Mám takých prkotín viac.Preto odporujem.😉
A cena? 🙄 To je otázka....
-s-
Prvé dve sú miskovité denáre Bela III. Posledná je grešla Leopolda I. 1696. Cena nič moc, belovia max 2€ kus a grešla podobne.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.