Zaregistrován
27. 3. 2009
Zdravím, Packo02. Jsem rád, že žiješ. Několik dní před naší plánovanou květnovou schůzkou jsi přestal reagovat na cokoliv (telefonáty, SMS i maily). Nepředpokládal jsem, že by Tě práce pohltila natolik, abys nezareagoval vůbec...
Takže vítej zpátky mezi "živými" !!!
Zaregistrován
9. 2. 2008
Pánové- Sběratel se blíží.Jak to s váma vypadá? Kdy kdo může?
Zaregistrován
21. 7. 2007
dejvy může v pátek, případně v sobotu odpoledne
Zaregistrován
10. 2. 2006
Se mnou to skutečně vypadá na tu dovolenou mimo naši republiku.
Zaregistrován
9. 2. 2008
Tak jsem prožila na Sběrateli odpoledne spolu s Dejvym a taky byly nějaké nákupy.Škoda, že se nás tam nesešlo víc. Další příležitost vidím na Palmáre v Dobříši v pátek 17. 9. ve tři odpoledne. Je to sice všední den, ale co se dá dělat.
Zaregistrován
4. 7. 2007
Toto nařízení je z roku 1949 u pošty přepravované vlakem Článek 18.
Poštovní schránky československých poštovních vozů musí býti na polském uzemí uzavřeny. Českoslovenští poštovní zaměstnanci se nesmějí stýkati na polském území s veřejností. Za pobytu na polském území nesmějí opustiti vozy ani přijímati nebo vydávati jakékoliv předměty.
Zaregistrován
9. 2. 2008
Pánové- zítra v Žilině celostátní, nebo spíše mezinárodní burza.Tak pokud chcete pokecat, nebo se aspoň jen podívat tak přijeďte. Zde z fora to vypadá na duo Dejvy a Pavlínka.😆
Zaregistrován
21. 7. 2007
Jako vždy v poslední době🙂 .
Zaregistrován
9. 2. 2008
To víš.Reprezentace tohoto fora musí být na úrovni.😉
Zaregistrován
9. 2. 2008
Tak dnes jsem zvládla jak Žilinu, tak i výstavu v Nitře.Najeli jsme skoro 500 kilometrů, ale bylo to v pohodě.Od Dejvyho mám zase něco nového a výstava byla pěkná.Něco o ní napíšu na Infofilu.Jinak na burze bylo opravdu hodně lidí, ale prodávaly se tam jak pitominy(nefunkční digitálky) tak hlavně nějaké mince a pohledy.Známkaři nebyli v převaze.Pro mě se tam jako skoro vždy nic nenašlo.Ale aspoň byl pokec se zmíněným Dejvym a známýma prodejcema.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.